Naslovna / Moda / Dizajn / Noć američke mode (FOTO)
Noć američke mode: Nicholas i Christopher Kunz predstaviće svoje modele u ambasadi  Sjedinjenih Američkih država
Foto: thefashionspot.com

Noć američke mode (FOTO)

Noć američke mode: Nicholas i Christopher Kunz predstaviće svoje modele u ambasadi  Sjedinjenih Američkih država

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država ima čast da Vas pozove na Noć američke mode, predstavljajući jedan od najpoznatijih američkih modnih brendova Nicholas K u organizaciji Ambasade Sjedinjenih Američkih država i Agencije Fabrika.

Odrastajući u netaknutoj prirodi Arizone, Nicholas i Christopher Kunz su proveli  u istraživanju pustinje i robustnog kanjona ROCKIES. Paralelno sa prirodom u podnožju Santa Catalina-a, brat i sestra su stekli afinitet za  istraživanje i duboko ukorenjenu želju za konzervaciju. Rođeni od rusko-kineske majke i nemacko-irskog oca, izmešanih kultura, shvataju različitosti koja stvara nezasitu glad za putovanja i jak osećaj prema netaknutoj prirodi.

Podstaknuta snom da postane dizajner još u  ranom uzrastu, Nicholas je razvijala svoj talenat tokom srednje škole, a potom studirajući skulpturu, crtež, i tkanje na Michigan’d Interlochen art academy. Post diplomske, radi na Fashion Institute of Technologi u New York-u, a potom na Polimoda školi za dizajn u Firenci u Italiji. Praksu stiče u DONNA KARAN  kompaniji sa osnivačkim timom sportske odeće za muškarce. Usred denim eksplozije, devedesetih, ona je na čelu DKNY denim kolekcija za muskarce i žene. Nakon 4 godine prelazi u Nautica JEANS gde radi sa John Varvatos-om. Nicholas potom saradjuje sa   Calvin Klein, Tommi Hilfiger i POLO JEANS, dobivši tako neophodna iskustva za lansiranje sopstvene linije. Tokom čitave svoje karijere radi na smanjivanju jaza izmedju muške i ženske garderobe, što je stvorilo prepoznatljivu estetiku NICHOLAS K

 

Christopher je rane godine proveo na radu u Los Alamos National Laboratory. Stekao je Masters diplomu u marketingu i finansijama, ali Christopher je ostao dizajner i konstruktor u srcu. Ohrabren strašću za dizajn proizvoda, a sa urođenim talenatom za zanatstvo, on živi u neprekidnoj želji da unapredi dizajn. Jedno vreme dizajnira nameštaj. 2003. Nicholas i Christoper sele se u New York, sa idejom stvaranja kolekcija u tandemu. Prave kolekcije koje su odraz njihovog ranijeg života u prirodi, ali prilagodjenu gradskim nomadima. Sa sedištem u Tribeca, NICHOLAS K otvora New York Mercedes-Benz Fashion Week poslednjih deset sezona.

Noć američke mode: Nicholas i Christopher Kunz predstaviće svoje modele u ambasadi  Sjedinjenih Američkih država

Oboje su članovi saveta modnih dizajnera Amerike od 2009. Godine. Nicholas i Christoper su i deo CFDA + Lexus ECO inicijative, koja se bori za životnu svest upravljanje prirodnim resursima i društvenu odgovornost.

 

O Momir Dubak

Student žurnalistike, voleo bih zauvek da ostanem apsolvent, ali solventan apsolvent, u duši sam disident, sa levom rukom romantičan a sa desnom fantastičan... "Nek svako posluša srce svoje, nek se misli ničeg ne boje..."

Proveri takođe

Prvi put u Srbiji, Meggle je za vas pripremio revolucionarni jogurt sa CHIA semenkama, superiornu kombinaciju jogurta sa smanjenim procentom masnoće i CHIA semenkama- pravim predstavnikom superhrane!

CHIA REVOLUCIJA!

Prvi put u Srbiji, Meggle je za vas pripremio revolucionarni jogurt sa CHIA semenkama, superiornu …

RAZMIŠLJANJEM IZVAN USTALJENIH OKVIRA DO NOVIH IDEJA 

RAZMIŠLJANJEM IZVAN USTALJENIH OKVIRA DO NOVIH IDEJA 

Drugo predavanje u drugom ciklusu motivacionih govora u UŠĆE Shopping Centeru održaće 19. aprila u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.