Naslovna / Vesti / Društvo / Ivan Bozev novi direktor kompanije Lenovo
Lenovo objavio finansijske rezultate za poslednji kvartal i fiskalnu 2016/17 godinu

Ivan Bozev novi direktor kompanije Lenovo

Ivan Bozev, novi izvršni direktor kompanije Lenovo za region centralne i jugoistočne Evrope

Kompanija Lenovo je imenovala Ivana Bozeva za izvršnog direktora i generalnog menadžera regiona centralne i jugoistočne Evrope. Ivan Bozev će biti odgovoran za kontinuiran rast i razvoj odseka za poslovanje sa računarima u Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji kao i u još šest država istočne Evrope. Nadređeni Ivanu Bozevu biće Fransoa Bornibus (Francois Bornibus), predsednik kompanije Lenovo EMhttps://www.linkedin.com/in/francois-bornibus-6a14368/EA, a biće stacioniran u bugarskoj kancelariji kompanije Lenovo u Sofiji.

Ivan Bozev je u kompaniji Lenovo proveo više od 17 godina, imao je različite odgovornosti i upoznao se sa različitim poslovnim modelima i navikama potrošača u delu jugoistočneEvrope.

Tim povodom, Franosa Bornibus (Francois Bornibus) rekao je:

Posvećenost koju je Ivan pokazao kompaniji tokom ovih godina kao i njegovo ogromno iskustvo unutar internacionalnog IT sektora, ključni su dokazi da će on doneti potpuno novi impuls u region centralne i jugoistočne Evrope kompanije Lenovo.

„Veoma sam zadovoljan što ću proširiti svoju odgovornost unutar 3 nova tržišta, Poljske, Češke i Slovačke, u situaciji kada je Lenovo veoma dinamična kompanija koja ide u korak  sa industrijskim trendovima  i pruža najbolje korisničko iskustvo” , izjavio je Ivan Bozev.

Ivan Bozev, novi izvršni direktor kompanije Lenovo za region centralne i jugoistočne Evrope
Ivan Bozev, novi izvršni direktor kompanije Lenovo za region centralne i jugoistočne Evrope

Ivan Bozev poseduje master rad bečkog tehnološkog univerziteta. Živi u Sofiji i njegovi hobiji su skijanje, plivanje i putovanja.

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) jeste kompanija vredna 43 milijardi dolara i lider je u pružanju inovativne potrošačke, komercijalne i preduzetničke tehnologije. Naš portfolio kvalitetnih, sigurnih proizvoda i usluga obuhvata računare (uključujući legendarne Think i multimode YOGA brendove), radne stanice, servere, skladišne sisteme, pametne televizore i liniju mobilnih proizvoda kao što su pametni telefoni (uključujući i Motorola brend), tablet uređaji i aplikacije. Pridružite nam se na LinkedIn-u, pratite nas na Facebook-u ili Twitter-u (@Lenovo) ili posetite www.lenovo.com.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

O OVOME ĆE SE PRIČATI!!! KREĆE NAJBOLJI ČETVRTAK IKADA U KLUBU FREESTYLER WINTER STAGE!

FREESTYLER WINTER STAGE od ovog četvrtka, pa svakog narednog do kraja sezone biće mesto najbolje …

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST je NAJBOLJI izbor za doček 2019.

Još uvek niste odlučili gde ćete za Novu? Naše zvezde imaju idealnu preporuku – Aquaworld …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.