Naslovna / Vesti / Društvo / Ivan Bozev novi direktor kompanije Lenovo
Lenovo objavio finansijske rezultate za poslednji kvartal i fiskalnu 2016/17 godinu

Ivan Bozev novi direktor kompanije Lenovo

Ivan Bozev, novi izvršni direktor kompanije Lenovo za region centralne i jugoistočne Evrope

Kompanija Lenovo je imenovala Ivana Bozeva za izvršnog direktora i generalnog menadžera regiona centralne i jugoistočne Evrope. Ivan Bozev će biti odgovoran za kontinuiran rast i razvoj odseka za poslovanje sa računarima u Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji kao i u još šest država istočne Evrope. Nadređeni Ivanu Bozevu biće Fransoa Bornibus (Francois Bornibus), predsednik kompanije Lenovo EMhttps://www.linkedin.com/in/francois-bornibus-6a14368/EA, a biće stacioniran u bugarskoj kancelariji kompanije Lenovo u Sofiji.

Ivan Bozev je u kompaniji Lenovo proveo više od 17 godina, imao je različite odgovornosti i upoznao se sa različitim poslovnim modelima i navikama potrošača u delu jugoistočneEvrope.

Tim povodom, Franosa Bornibus (Francois Bornibus) rekao je:

Posvećenost koju je Ivan pokazao kompaniji tokom ovih godina kao i njegovo ogromno iskustvo unutar internacionalnog IT sektora, ključni su dokazi da će on doneti potpuno novi impuls u region centralne i jugoistočne Evrope kompanije Lenovo.

„Veoma sam zadovoljan što ću proširiti svoju odgovornost unutar 3 nova tržišta, Poljske, Češke i Slovačke, u situaciji kada je Lenovo veoma dinamična kompanija koja ide u korak  sa industrijskim trendovima  i pruža najbolje korisničko iskustvo” , izjavio je Ivan Bozev.

Ivan Bozev, novi izvršni direktor kompanije Lenovo za region centralne i jugoistočne Evrope
Ivan Bozev, novi izvršni direktor kompanije Lenovo za region centralne i jugoistočne Evrope

Ivan Bozev poseduje master rad bečkog tehnološkog univerziteta. Živi u Sofiji i njegovi hobiji su skijanje, plivanje i putovanja.

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) jeste kompanija vredna 43 milijardi dolara i lider je u pružanju inovativne potrošačke, komercijalne i preduzetničke tehnologije. Naš portfolio kvalitetnih, sigurnih proizvoda i usluga obuhvata računare (uključujući legendarne Think i multimode YOGA brendove), radne stanice, servere, skladišne sisteme, pametne televizore i liniju mobilnih proizvoda kao što su pametni telefoni (uključujući i Motorola brend), tablet uređaji i aplikacije. Pridružite nam se na LinkedIn-u, pratite nas na Facebook-u ili Twitter-u (@Lenovo) ili posetite www.lenovo.com.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Samo za Srbiju, Instagram je pustio novu opciju

Samo za Srbiju, Instagram je pustio novu opciju

Pogledajte šta ste radili prethodnih godina na ovaj dan! Memories tj. Uspomene je jedna od omiljenih Facebook opcija – …

Kada se obratiti lekaru: Sve ono što ne znate, a trebali biste da znate o mladežima!

Diva medical otkloniće sve nedoumice koje ste imali, a tiču se mladeža na vašem telu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.