Naslovna / Vesti / Društvo / Ivan Bozev novi direktor kompanije Lenovo
Lenovo objavio finansijske rezultate za poslednji kvartal i fiskalnu 2016/17 godinu

Ivan Bozev novi direktor kompanije Lenovo

Ivan Bozev, novi izvršni direktor kompanije Lenovo za region centralne i jugoistočne Evrope

Kompanija Lenovo je imenovala Ivana Bozeva za izvršnog direktora i generalnog menadžera regiona centralne i jugoistočne Evrope. Ivan Bozev će biti odgovoran za kontinuiran rast i razvoj odseka za poslovanje sa računarima u Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji kao i u još šest država istočne Evrope. Nadređeni Ivanu Bozevu biće Fransoa Bornibus (Francois Bornibus), predsednik kompanije Lenovo EMhttps://www.linkedin.com/in/francois-bornibus-6a14368/EA, a biće stacioniran u bugarskoj kancelariji kompanije Lenovo u Sofiji.

Ivan Bozev je u kompaniji Lenovo proveo više od 17 godina, imao je različite odgovornosti i upoznao se sa različitim poslovnim modelima i navikama potrošača u delu jugoistočneEvrope.

Tim povodom, Franosa Bornibus (Francois Bornibus) rekao je:

Posvećenost koju je Ivan pokazao kompaniji tokom ovih godina kao i njegovo ogromno iskustvo unutar internacionalnog IT sektora, ključni su dokazi da će on doneti potpuno novi impuls u region centralne i jugoistočne Evrope kompanije Lenovo.

„Veoma sam zadovoljan što ću proširiti svoju odgovornost unutar 3 nova tržišta, Poljske, Češke i Slovačke, u situaciji kada je Lenovo veoma dinamična kompanija koja ide u korak  sa industrijskim trendovima  i pruža najbolje korisničko iskustvo” , izjavio je Ivan Bozev.

Ivan Bozev, novi izvršni direktor kompanije Lenovo za region centralne i jugoistočne Evrope
Ivan Bozev, novi izvršni direktor kompanije Lenovo za region centralne i jugoistočne Evrope

Ivan Bozev poseduje master rad bečkog tehnološkog univerziteta. Živi u Sofiji i njegovi hobiji su skijanje, plivanje i putovanja.

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) jeste kompanija vredna 43 milijardi dolara i lider je u pružanju inovativne potrošačke, komercijalne i preduzetničke tehnologije. Naš portfolio kvalitetnih, sigurnih proizvoda i usluga obuhvata računare (uključujući legendarne Think i multimode YOGA brendove), radne stanice, servere, skladišne sisteme, pametne televizore i liniju mobilnih proizvoda kao što su pametni telefoni (uključujući i Motorola brend), tablet uređaji i aplikacije. Pridružite nam se na LinkedIn-u, pratite nas na Facebook-u ili Twitter-u (@Lenovo) ili posetite www.lenovo.com.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Roman "Iza osmeha" autora Nenada Škundrića RASPRODAT za samo tri dana!

Roman “Iza osmeha” autora Nenada Škundrića RASPRODAT za samo tri dana!

Roman “Iza osmeha” autora Nenada Škundrića konačno je objavljen prve nedelje juna. Uz roman se …

The Stranglers prvi put na Beer Festu!

The Stranglers prvi put na Beer Festu!

Kultni britanski bend će prvi put nastupiti na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu. Ovogodišnji 16. Belgrade …

Leave a Reply

Your email address will not be published.