Naslovna / Grad / Beograd / Agencija Big Blue ima sjajne ponude za leto na predstojećem sajmu turizma

Agencija Big Blue ima sjajne ponude za leto na predstojećem sajmu turizma


U predivnom ambijentu restorana Grafičar upriličen je doručak za medije, a povodom predstavljanja predstojeće sezone proleće/leto i u susret 41. Sajmu turizma koji će se ove godine održati od 21. do 24. februara 2019 godine.
Uz prisustvo velikog broja prijatelja, medija i partnera, turistička agencija Big Blue predstavila je svoju aktuelnu ponudu putovanja kao i specijalne popuste za rani buking do 45% i dodatne sajamske popuste.
Ono što ističu jesu premijum uslovi putovanja koji obezbeđuju privilegovane uslove rezervacije putovanja i mogućnost jednostranog raskida putovanja, po premijum uslovima otkaza. Putnik koji ugovori Premijum uslove putovanja, ima pravo jednostranog otkaza putovanja do 10 dana pre dana planiranog početka putovanja uz kompletan povracaj svih uplacenih sredstava Evropske metropole koje preporučuju da posetite u aprilu i maju su Valensija, Lisabon, Rim, Bukurešt, Berlin kao I najposećenije gradove među njima Istanbul i Atinu. Evropske ture predstavljaju spoj kulturnog sadržaja i društvenog života glavnih gradova Evrope i njihovih šoping centara.
Takođe Madrid kao destinacija je idealna za posetiti u periodu april I maj gde direktnim čarter letom možete uživati u zemlji mora, sunca, vrhunskog vina, flamenka I izvanredne hrane.Pored Madrida, preporuka je da posetite jedan od najromantičnijih italijanskih gradova, Sorento, kao i ostrvo snova i vitezova, Maltu.
Posle par godina, destinacija koja se ponovo vraća na mapu putovanja je Egipat. Uz all inclusive uslugu i fenomenalne izlete, svakodnevnim polascima na redovnim avio linijama, možete stići do fascinantnih gradova Šarm el Šejk i Hurgada i ponovo uživati na Crvenom moru.
Destinacija koju ove godine preporučuju je Dubai koji možete posetiti za fiksnu cenu od 399 evra. Svake nedelje imaju grupne avio polaske gde za pristupačnu cenu možete uživati u jednom od najekscentričnijih gradova na planeti.
Big Blue kao lider za destinaciju Turska, ove godine preporučuje da posetite Egejsku regiju i uživate u carstvu hedonizma i vrhunskog odmora u letovalištima Bodrum, Kušadasi, Fetije i Marmaris. Kao i do sada tu su fenomenalne ponude za Antalijsku regiju gde uz nezaboravne izlete (Krstarenje, jeep safari, rafting…) i brojne benefite za porodično putovanje poput besplatnog boravka za jedno ili dvoje dece, možete uživati u Alanji, Antaliji, Beleku, Kemeru i Side.
Vidimo se na 41. Sajmu Turizma, jer vi znate gde, a mi znamo kako.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Odlična vest za gejmere: Pratite „League of Legends“ na kanalu Gametoon HD

Kompanija SPI preuzela je eksluzivna prava za Balkansku ligu u esportovima (EBL), prvo profesionalno takmičenje …

Filmski servis Film1 prelazi u ruke SPI Internationala

SPI International je uspešno preuzeo Film1 brendove u Holandiji na osnovu skorašnjeg dogovora sa kompanijom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.