Naslovna / Kultura / Koncerti i muzika / Amadeusi zapalili Zagreb zabranjenom pesmom!
Amadeusi zapalili Zagreb zabranjenom pesmom!

Amadeusi zapalili Zagreb zabranjenom pesmom!

Naši muzičari nastupili na hrvatskom pivskom festivalu


Vikend koji je za nama, momci iz “Amadeus”-a, pamtiće po fantastičnom nastupu na Rujanfestu u Zagrebu. Najveći pivski festival u Hrvatskoj je prvi put ugostio naše muzičare koji ne skrivaju oduševljenje što su bili deo ovakvog dogadjaja.

Atmosfera je bila fascinantna, a organizacija na vrhunskom nivou… Ovaj festival je organizovan po uzoru na minhenski Oktobarfest i veoma brzo je postao jedan od najposećenijih hrvatskih festivala… Nasem koncertu je prisustvovalo čak 7.000 duša i ponosni smo što su svi jednoglasno pevali hitove “Amadeus” benda.” kaže Aleksandar Stanimirović i dodaje: “Vrlo emotivno ali i zanimljivo je bilo to što smo u srcu Zagreba izveli ljubavno-patriotsku numeru “Moja zemlja”! Sramno je što je ta numera prihvatljiva, pa čak i voljena u Hrvatskoj, dok je na našoj nacionalnoj   televiziji, Radio-televiziji Srbije zabranjena! Ali nećemo sada o tome, bitno je da smo na delu dokazali da nije fraza da muzika ne poznaje granice! Takodje, od izvodjača iz Srbije, zapažen nastup je imao i naš dobar prijatelj Željko Samardžić” zavrsava Aca.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Luvr najposećeniji muzej u 2018. zahvaljujući Bijonse?

Luvr najposećeniji muzej u 2018. zahvaljujući Bijonse?

Najpopularniji muzej na svetu, pariski Luvr, posetilo je 10,2 miliona ljudi prošle godine. Ovaj rekord …

Novogodišnji operski gala koncert 13. januara u Narodnom pozorištu

Novogodišnji operski gala koncert 13. januara u Narodnom pozorištu

Na Velikoj sceni Narodnog pozorišta 13. januara biće održan tradicionalni Novogodišnji operski gala koncert. Orkestrom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.