Naslovna / Grad / Beograd / ANDRE RIEU RASPRODAO KONCERT U ŠTARK ARENI!
ANDRE RIEU, koncert, Štark Arena, rasprodato

ANDRE RIEU RASPRODAO KONCERT U ŠTARK ARENI!

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini i njegov Johann Strauss Orchestra će nastupiti  22. maja u Štark Areni!

Večeri s Andréom Rieu tokom godina postale su poznate kao mesto svetski poznatih romantičnih melodija, zanimljivih iznenađenja uz mnogo humora i vrhunskih solista. Rieuova harizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom. Karte za koncertni spektakl, koji će se u sredu, 22. maja održati u Štark Areni službeno su rasprodate.

,,Neizmerno mi je drago što po prvi put u Srbiju dovodimo Andre Rieua i njegov Johann Strauss orkestar. Raduje me što su publika I mediji prepoznali ovaj koncert kao jedan od najpoželjnijih muzičkih događaja, a mi ćemo se pobrinuti da im koncert ostane u najlepšem sećanju.” – potvrdio nam je Alen Ključe, direktor Star produkcije i organizator koncerta.

 

Osvajajući rasprodate arene i dotičući brojna srca, Andre Rieu je uzor i inspiracija umetnicima širom svieta. Put do svetske slave započeo je u rodnoj Holandiji, svirajući na svadbama. Naravno, ambicije su mu bile mnogo veće, te je 1988. osnovao Johann Strauss Orchestra sa samo 12 muzičara. Ostalo je, kako se kaže, legenda – kroz tri decenije skromni izvođački sastav postao je najveći privatni orkestar na svetu sa čak 150 članova.

Romantične valcere, muzičke teme iz filmskih klasika, opera i opereta te obrade tradicionalnih pesama u izvođenju „kralja valcera“ i njegovog orkestra, svi srećnici koji su svoju ulaznicu kupili na vreme, moći će da čuju u sredu, 22. maja s početkom u 20 časova.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

 

 

O Marija Stevanovic

Proveri takođe

GEFCO preuzima Chronotruck digitalnu platformu za unapređenje transportnih usluga

GEFCO Grupa, globalni ekspert za pružanje rešenja u lancu snabdevanja i lider u autologistici, objavila …

Odlična vest za gejmere: Pratite „League of Legends“ na kanalu Gametoon HD

Kompanija SPI preuzela je eksluzivna prava za Balkansku ligu u esportovima (EBL), prvo profesionalno takmičenje …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.