Naslovna / Razonoda / Putovanja / AQUAWORLD RESORT je regionalni SPA hotel broj 1, a evo i zbog čega!

AQUAWORLD RESORT je regionalni SPA hotel broj 1, a evo i zbog čega!

Hotel Aquaworld Resort Budapest jedini je SPA hotel u regionu koji zadovoljava sve potrebe i poznatih i nepoznatih, porodica sa decom, parova, pojedinaca, gostiju sa kućnim ljubimcima


Poznato je da je AQUAWORLD RESORT BUDAPEST jedan ood najboljih SPA hotela u okruženju, i upravo ovaj hotel zadovoljava sve potrebe svojih gostiju. Upravo zbog toga svi se uvek i iznova tamo vraćaju.

Na samo nekoliko sati vožnje od Beograda, na periferiji glavnog grada Mađarske, nalazi se pravi vodeni raj koji će svojom šarenolikom ponudom, zadovoljiti avanturiste, ljubavne parove, porodice sa decom, ali i probirljive hedoniste.
Superior hotel raspolaže sa 309 soba i apartmana, dostupan je besplatan bežični internet, parking sa video nadzorom, a posetiocima je dozvoljeno da sa sobom dovedu i kućne ljubimce.
Gostima je na raspolaganju i veliki fitnes centar, Oriental Spa, ali i jedan od najvećih zatvorenih akva parkova u Evropi u čijem sastavu se nalazi Sauna world, više bazena sa toplom i hladnom vodom, lazy river, ali i veliki broj tobogana, od kojih mnogi, po svojoj dužini drže evropski rekord.
Avanturistički park i spoljni bazeni sa toplom vodom, takođe su otvoreni tokom cele godine, a najmlađim gostima na raspolaganju je zabavni Bongo dečji klub/igraonica.
Brojni restorani služe mađarske, ali i internacionalne specijalitete, a na poslednjem spratu hotela nalazi se i panoramski koktel bar koji svojim gostima nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih koktela.
Tekst i foto: PressSerbia

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Dobrivoje Rajković ,autonomne elektrane, prirodni pogon, patent, izum,energija

Srpski izum za svetsku budućnost: Dobrivoje Rajković patentirao autonomne elektrane na prirodni pogon!

Srbin je jedan od nosilaca programa desetogodišnjeg razvoja ostrva u Indijskom okeanu vrednog 200 milijardi …

Casa del Mare, hotel, butilk hoteli, crna gora, montenegro, lux hoteli,Casa del Mare Mediterraneo,bocasa beach,Casa del Mare Capitano,Casa del Mare Amfora, Casa del Mare visura,Casa del Mare Essenca, Casa del Mare, hotel, butilk hoteli, crna gora, montenegro, lux hoteli,Casa del Mare Mediterraneo,bocasa beach,Casa del Mare Capitano,Casa del Mare Amfora, Casa del Mare visura,Casa del Mare essenca, casa del mare pietra

Predstavljamo butik hotele Casa del Mare: IDEALAN ODMOR PO MERI HEDONISTA!

Letnja sezona je uveliko u toku, a mi za vas istražujemo koji su to najbolji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.