Naslovna / Lifestyle / Doktor / Baby Fest u Mikser House-u ovog vikenda
Baby Fest u Mikser House-u ovog vikenda
Baby Malik, photograhed by Annie Carrier, a volunteer photograher with Now I Lay Me Down To Sleep, which provides portraits of mostly perinatal infants who have died. For story by Bruce Deachman.

Baby Fest u Mikser House-u ovog vikenda

Baby Fest u Mikser House-u ovog vikenda.

Mikser House ovog leta pokreće novi koncept događaja namenjen mamama i tatama, trudnicama i bebama. Za vikend, 18. i 19. juna, u Mikser House-u (Karađorđeva 46) će se na prvom Baby Festu okupiti proizvođači bebi opreme, kozmetike, hrane, kao i predavači i stručnjaci iz najrazličitijih oblasti koje se bave roditeljstvom i razvojem deteta.

Yoga za mame i trudnice

Baby Fest predstavlja jedinstveni festival koji na jednom mestu nudi sve što je potrebno budućim i novim roditeljima. Posetioci će imati priliku da se na dvodnevnoj manifestaciji upoznaju sa novitetima iz sveta roditeljstva, degustiraju proizvode, dobiju korisne savete, ostvare atraktivne popuste, kupe baby opremu ili prisustvuju radionicama kao i predavanjima eminentnih stručnjaka važnih za pravilan razvoj i rast deteta.

U subotu, 18. juna, na predavanjima koja traju od 11 do 20 časova, govoriće se o hrono ishrani, epiduralnoj anesteziji, jogi i vežbama disanja, dinamici razvoja govora kod beba i motornom razvoju do prve godine, ranom roditeljstvu, vaspitanju i obrazovanju, savremenoj stomatologiji i pozitivnoj trudnoći za mame i tate.

Baby fest će i u nedelju, 19. juna, ugostiti stručnjake, nutricioniste, farmaceute, defektologe, ginekologe, akušere, psihologe,  koji će govoriti o pravilnoj ishrani u trudnoći i posle porođaja i pravilnom pripremanju hrane, matičnim ćelijama, pravilnoj negi bebine kože, ulozi očeva u trudnoći, homeopatiji za trudnice i bebe i dojenju.

Baby fest je otvoren u subotu i nedelju od 12 do 20 časova, detaljan program i satnica su dostupni nalinku, a ulaz na festival je slobodan.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

TRKULjA I „BALKANOPOLIS“ U CENTRU „SAVA“ 24. NOVEMBRA

TRKULjA I „BALKANOPOLIS“ U CENTRU „SAVA“ 24. NOVEMBRA

Slobodan Trkulja i „Balkanopolis“ nastupiće 24. novembra u Centru „Sava“ čime će zaokružiti slavljeničku turneju …

SOS NEGA ZA CELU PORODICU: Eucerin® Aquaphor višenamenska regenerativna mast

SOS NEGA ZA CELU PORODICU: Eucerin® Aquaphor višenamenska regenerativna mast

Eucerin® Aquaphor višenamenska regenerativna mast – rešenje za brz oporavak suve, ispucale i iritirane kože …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.