Naslovna / Grad / Beograd / Borba kraljeva u ringu

Borba kraljeva u ringu


Prava poslastica za sve ljubitelje borbe u ringu održava se sutra u Viljnusu u Litvaniji, kada će se jedan od najpopularnijih brendova kik-boksa King of kings vratiti na male ekrane u prenosu uživo sa početkom u 18h na kanalu FightBox.

Borba kraljeva se vraća u svoju matičnu bazu, Viljnus, povodom najvećeg događaja godine za ovu organizaciju sa očekivanih 10.000 gledalaca, pa čak i više. U centralnoj borbi se sastaju najveći kik-boks heroj Litvanije Sergej Maslobojev i zvezda u usponu iz Turske Fatih Mehmet Karakus. Maslobojev se dvanaest puta borio u Litvaniji na ovom turniru i ostao neporažen, a najnoviju pobedu je ostvario protiv Nuredina Ajnaoua posle neverovatnog tehničkog nokauta kojim je Marokancu ozbiljno povredio nos. U narednim mesecima će turnir King of Kings biti veoma prisutan u Turskoj. Zato je Karakus pozvan da pokaže navijačima kakvi borci dolaze iz njegove zemlje.

Pored toga, pesnice će ukrstiti dva najbolja borca KOK turnira u lakoj kategoriji – Vladimir Konski, ovogodišnji pobednik WGP turnira u Slovačkoj u ovoj kategoriji i veteran KOK turnira Jan Naus. Oba borca su učestvovala na slovačkom WGP turniru ali se nikad nisu borili jedan protiv drugog. Sada imaju šansu da se bore za primat u kategoriji do 71 kilograma. Isto tako, osvajač bronzane medalje na Olimpijskim igrama Evaldas Petrauskas će se takmičiti po bokserskim pravilima.

Pored prenosa uživo širom sveta na kanalu FightBox HD u preko 40 zemalja, gledanje ovog turnira je dostupno i preko interneta pretplatnicima na FilmBox Live, kao i preko strima na adresi www.fightboxlive.com po neverovatnoj ceni od samo 3,99 evra!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Koloseum turnir: najveće kik-boks takmičenje uživo iz Temišvara

Pravi praznik ljubitelja kik-boksa, odigraće se u petak od 19 časova u Temišvaru, a svi …

Film Kralj Petar Prvi za četiri dana pogledalo 50.000 ljudi

Film Kralj Petar Prvi za četiri dana pogledalo 50.000 ljudi

Istorijsku dramu “Kralj Petar Prvi” Petra Ristovskog za prva četiri dana prikazivanja u Beogradu, Novom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.