Naslovna / Grad / Beograd / Borba kraljeva u ringu

Borba kraljeva u ringu


Prava poslastica za sve ljubitelje borbe u ringu održava se sutra u Viljnusu u Litvaniji, kada će se jedan od najpopularnijih brendova kik-boksa King of kings vratiti na male ekrane u prenosu uživo sa početkom u 18h na kanalu FightBox.

Borba kraljeva se vraća u svoju matičnu bazu, Viljnus, povodom najvećeg događaja godine za ovu organizaciju sa očekivanih 10.000 gledalaca, pa čak i više. U centralnoj borbi se sastaju najveći kik-boks heroj Litvanije Sergej Maslobojev i zvezda u usponu iz Turske Fatih Mehmet Karakus. Maslobojev se dvanaest puta borio u Litvaniji na ovom turniru i ostao neporažen, a najnoviju pobedu je ostvario protiv Nuredina Ajnaoua posle neverovatnog tehničkog nokauta kojim je Marokancu ozbiljno povredio nos. U narednim mesecima će turnir King of Kings biti veoma prisutan u Turskoj. Zato je Karakus pozvan da pokaže navijačima kakvi borci dolaze iz njegove zemlje.

Pored toga, pesnice će ukrstiti dva najbolja borca KOK turnira u lakoj kategoriji – Vladimir Konski, ovogodišnji pobednik WGP turnira u Slovačkoj u ovoj kategoriji i veteran KOK turnira Jan Naus. Oba borca su učestvovala na slovačkom WGP turniru ali se nikad nisu borili jedan protiv drugog. Sada imaju šansu da se bore za primat u kategoriji do 71 kilograma. Isto tako, osvajač bronzane medalje na Olimpijskim igrama Evaldas Petrauskas će se takmičiti po bokserskim pravilima.

Pored prenosa uživo širom sveta na kanalu FightBox HD u preko 40 zemalja, gledanje ovog turnira je dostupno i preko interneta pretplatnicima na FilmBox Live, kao i preko strima na adresi www.fightboxlive.com po neverovatnoj ceni od samo 3,99 evra!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Proslava 10. rođendana akcije Limenkica – ulaznica

Pozorišno edukativni projekat Limenkica – ulaznica obeležiće u nedelju 19. maja svoj 10. rođendan u …

MAXI OPET OMILJENI SUPERMARKET KUPACA

Potrošači su i ove, kao i prethodne dve godine, odabrali Maxi supermarkete kao preporuku za …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.