Naslovna / Grad / Carlsberg Srbija izabrao “lidere budućnosti“

Carlsberg Srbija izabrao “lidere budućnosti“

Carlsberg Srbija izabrao “lidere budućnosti“: prilika za posao pravo sa fakulteta!

Kompanija Carlsberg Srbija je četvrtu godinu zaredom izabrala nove polaznike „Programa za lidere budućnosti“. Priliku za sticanje prvog praktičnog poslovnog iskustva odmah nakon završenog fakulteta u internacionalnoj kompaniji imaće Iva Pavlović, master italijanskog Univerziteta Bocconi, Katarina Antonović, studentkinja master studija Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Aleksandra Aleksić, studentkinja osnovnih studija istog fakulteta.

Tri polaznice „Programa za lidere budućnosti“ počinju sa radom 15. jula u komercijalnom sektoru kompanije Carlsberg Srbija. Izabrane su među 700 prijavljenih kandidata, nakon nekoliko krugova selekcije.

„Planiranje i realizacija programa kroz koji ljudi bez radnog iskustva treba da za kratko vreme razumeju veoma kompleksno poslovno okruženje i počnu efikasno da posluju u njemu, iziskuje mnogo vremena i angažovanja od velikog broja zaposlenih, na različitim nivoima. Međutim, kolege koje su nam se priključile kroz ovaj program nam svojim trudom, entuzijazmom, znanjem i na kraju – rezultatima – svakim danom potvrđuju da smo napravili pravi potez i dobro uložili svoje vreme. Zahvaljujući njima, kao i sve boljim kandidatima koji nam se iz godine u godinu prijavljuju i ovaj izbore čine sve težim, mi ne posustajemo već nastavljamo sa istim žarom da radimo, razmenjujemo ideje i učimo jedni od drugih.“ – poručila je Lidija Latinović, direktorka sektora za ljudske resurse u Carlsberg Srbija.

Na ovogodišnji konkurs mogli su da se prijave apsolventi osnovnih ili master studija, kao i oni koji su diplomirali u poslednjih godinu dana iz oblasti ekonomije – trgovine, marketinga, finansija, menadžmenta ili srodnih disciplina, sa prosečnom ocenom iznad 8,5.

 

 

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Plivanje 30 minuta dnevno za zdrav i dug život

O zdravom životu poslednjih godina priča se i piše više nego ikada, a mnogima ne …

PRINCEZA KATARINA URUČILA ULTRAZVUČNU OPREMU VREDNU 73.000 EVRA INSTITUTU ZA ONKOLOGIJU I RADIOLOGIJU SRBIJE

PRINCEZA KATARINA URUČILA ULTRAZVUČNU OPREMU VREDNU 73.000 EVRA INSTITUTU ZA ONKOLOGIJU I RADIOLOGIJU SRBIJE

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina u pratnji Nj.E. Kati Čabe, ambasadorke Kanade u Srbiji, zvanično …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.