Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Crno-beli minimalizam

Crno-beli minimalizam


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Rešili ste da preuredite dnevnu sobu i tražite pravo rešenje? Volite minimalistički pristup jer vam deluje elegantnije i svedenije nego kitnjasti stil baroka?! Na pravom ste mestu.

Svedeni komadi nameštaja, pročišćenje forme pravih linija u crno beloj boji poput regala LENS upravo pružaju različite mogućnosti kombinovanja sa ostalim bojama i detaljima i to uvek sa neizostavnom dozom elegancije.

Dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju kombinaciju regala LENS u dve različite varijante enterijera kako biste postigli efekat modernog doma uređenog prema poslednjim svetskim trendovima.

Ukoliko imate hrabrosti i smelosti, kao i želju za nesvakidašnjim ambijentom, slobodno se odlučite i za crne zidove u dnevnoj sobi. U tom slučaju vrlo je bitno da prostor bude dobro osvetljen i prostran. Savet dizajnera enterijera je da pod bude svetliji, ili da se uklopi sa svetlim tepisima ili prostirkama.

A za one koji ipak nisu toliko spremni, ili im jednostavno manje dimenzije prostora ne dozvoljavaju da zidove presvuku crnom bojom, postoji još jedno rešenje. Plava boja zida na pravi način može da dočara sve atribute regala LENS i da mu topliju notu koju može da prati kolorit dekoracije u nežnim nijansama roze i plave boje.

Kombinacijom nameštaja u crnoj boji, kao i tepiha sa geometrijskim šarama, vasa nova dnevna soba nesebično će pleniti notom minimalizma uz savršenu dozu kolora.

 

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Dragana Kuprešanin: Nevidljivi talas ‒ eksperimentalni taktilni strip

Dragana Kuprešanin: Nevidljivi talas ‒ eksperimentalni taktilni strip

Pozivamo vas na otvaranje izložbe eksperimentalnog taktilnog stripa Dragane Kuprešanin pod nazivom “Nevidljivi talas”, u …

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd svakodnevno možete videti ribe, životinjice i biljke iz svih krajeva sveta!

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd svakodnevno možete videti ribe, životinjice i biljke iz svih krajeva sveta!

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd ponovo je otvorio svoja vrata! Posle dvomesečne pauze, ljubitelji akvaristike …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.