Naslovna / Lifestyle / DERMABLEND [3D CORRECTION] by Vichy

DERMABLEND [3D CORRECTION] by Vichy

Transformacija 3D nepravilnosti u 2D DERMABLEND [3D CORRECTION] by Vichy

Nekad je za postizanje savršenog tena bilo potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda, a kod kože sklone nepravilnostima rezultat višeslojnog nanošenja pudera je često neprirodan izgled koji podseća na „masku“. Novi Dermablend 3D Correction korektivni puder obećava transformaciju 3D nepravilnosti u 2D – u samo jednom sloju. Kako je to moguće? Dermablend 3D Correction sadrži visoku koncentraciju pigmenata zbog čega je za vidljiv efekat dovoljno samo jedno nanošenje koje hidrira, matira i koriguje izgled kože tokom 16 sati[1]. Koža sklona aknama postaje glatka, ten se ujednačava i lice postaje „spremno da se suoči sa svetom“.

Žene oduvek vode bitku sa nepravilnim tenom i sve do danas za postizanje ujednačenog izgleda bilo je potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda (podlogu, korektor, puder…). Iako kombinacija različitih proizvoda omogućava ujednačen ten, problem nepravilnosti u obliku izbočina, udubljenja i ožiljaka ostaje vidljiv, a lice dobija neprirodan izgled. Ove godine, Vichy Dermablend stavlja naglasak na korekciju vidljivih nepravilnosti na koži i razvija korektivni puder za masnu kožu sklonu aknama Dermablend [3D CORRECTION]. Zahvaljujući revolucionarnoj i inovativnoj teksturi – Alliagel™, ovaj korektivni puder omogućava da koža slobodno diše, a aktivni sastojci, salicilna kiselina i Eperuline, deluju na nepravilnosti i crvenilo.

dermablend vichy 1

DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder pruža vidljiv efekat u samo jednom nanošenju! Novi proizvod kožu dodatno hidrira, matira i koriguje tokom 16 sati uz osećaj lakoće i izuzetno prirodan efekat. Korektivni puder sadrži AlliAgel™ formulu: izuzetnu kozmetičnost u kombinaciji sa najvišom efikasnošću. Tekstura kombinuje vodenu i bezvodnu fazu koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoja najbolja svojstva. Vodena faza pruža osećaj hidratacije i svežine vode na koži i smiruje je dok se upija. Time omogućava ugodan i umirujući osećaj na koži tokom nanošenja, a nakon nanošenja pudera na koži ostaje tanak, mek i baršunast veo. Zahvaljujući teksturi bez ulja i optimalnom odabiru mineralnih pigmenata koža ostaje glatka od jutra do mraka.

Vichy DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder u potpunosti ujednačava boju kože, a istovremeno izglađuje, poravnava i transformiše izgled izbočine i udubljenja, 3D nedostatke teksture kože u 2D. Zahvaljujući salicilnoj kiselini keratolitičkih svojstava, formula deluje na nepravilnosti i uz pomoć Eperuline, aktivnog sastojka koji ima umirujuća svojstva, ugodno deluje protiv crvenila i pomaže sprečavati pigmentne ožiljke od akni.
Oslobođena uobičajenih višestrukih slojeva koji su je gušili, koža je ujednačena bez osećaja težine.

SAVET PROFESIONALNOG ŠMINKERA MILICE JEVTIĆ

„Kao profesionalni šminker godinama unazad koristim Vichy Dermablend pudere za razna snimanja I fotografisanja. S obzirom da radim I kao glumica uvek insistiram da mi stave moj Dermablend puder, jer sam tada sigurna da će šminka biti postojana I lice izgledati sveže tokom čitavog dana. Posebnost ovog pudera je u tome što je jedan od retkih koji sme da ide na područje oko očiju I redovno ga preporučujem i samo kao korektor osobama koje žele da šminkom pokriju razne probleme sa podočnjacima. Ukoliko je izbor za lice laganija tekstura I dalje Dermablend može da bude izbor za korektor jer se savršeno stapa sa drugim tečnim puderima, a idealno prekriva podočnjake. Na prvi momenat može vam se učiniti da je gust I težak, ali ukoliko dozvolite sebi da ga probate više se nećete odvajati od njega“.

MILICA JEVTI_ - Profesionalni _minker

Kako postići besprekoran i prirodan ten, pravilno naneti šminku i ostale savete, mišljenja stručnjaka i video isečke možete pronaći na http://www.vichy.rs/site/pages/blogPage.aspx

DERMABLEND_FDT-3D Correction_35_2_OK

DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder – 2.548,96 RSD*

  1. godine dermatolog dr Craigs Roberts promenio je živote mnogih žena razvijajući puder tj. podlogu koja je spajala dve potrebe: potpuno prekrivanje nepravilnosti tena i visoku toleranciju kože sa prirodnim sastojcima. Posebne tehnologije sjajnih performansi omogućavale su napredak u poboljšanju života onih koji su patili od velikih nepravilnosti na koži. Žene širom sveta su konačno počele da se osećaju dobro u sopstvenoj koži. Tridesetpet godina kasnije, Vichy Dermablend privukao je sve više korisnika sa svojim novim, poboljšanim formulama za prekrivanje nepravilnosti tena (lica i tela), a od danas i za vidljive „3D“ nepravilnosti kože.

 ŠTA KADA BISMO MOGLI PREKRITI I  TRANSFORMISATI 3D NEPRAVILNOSTI U 2D U SAMO JEDNOM SLOJU?

SLOJEVITO NANOŠENJE PRESTAJE DANAS

Vichy Dermablend već sada nudi najbolje formule za korekciju svih nedostataka u boji kože, od laganog crvenila do najvidljivijeg vitiliga. Danas, vodeća marka u prekrivanju nedostataka, ide korak dalje u suptilnoj umetnosti prekrivanja pretvarajući 3D nepravilnosti u 2D.

Vichy Dermablend [3D CORRECTION]  korektivni puder za masnu kožu sklonu aknama

Stavljajući naglasak na korekciju vidljivih nepravilnosti na koži, Vichy Dermablend korektivni puder sa efektom 3D korekcije u potpunosti ujednačava ten, a istovremeno izglađuje i poravnava izbočine i udubljenja, najvećih 3D nedostataka teksture kože.

DERMABLEND [3D CORRECTION], korektivni puder za čiji je vidljiv efekat dovoljno samo jedno nanošenje, hidrira, matira i koriguje kožu tokom 16[1] sati uz osećaj lakoće i izuzetno prirodan efekat. Koža sklona aknama postaje  glatka, ten se ujednačava i lice postaje „spremno da se suoči sa svetom“.

Zahvaljujući revolucionarnoj i inovativnoj teksturi – Alliagel™ koža slobodno diše, a dermatološki aktivni sastojci, salicilna kiselina i eperulin, leče nepravilnosti i umiruju upalna crvenila. Formula garantuje visoku toleranciju, kao i kod svih Vichy proizvoda.

TEKSTURA 3 U 1 = U samo jednom sloju vrlo visoka moć prekrivanja

Po prvi put Vichy predstavlja Alliagel™ formulu: izuzetna senzorijalnost u kombinaciji sa izuzetnom efikasnošću. Ovaj gel sadrži pigmente i agense za optičku korekciju koji prekrivaju nepravilnosti i otkrivaju novu, ujednačenu, glatkiju i lepšu kožu. Tekstura kombinuje dve faze koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoja najbolja svojstva: jednu bezvodnu (anhidrovanu) i jednu vodenu. Vodenasta faza pruža osećaj svežine na koži i umiruje je dok se upija. Takođe omogućava da se osećaj peckanja od upaljenih bubuljica smanji. Uz pomoć Alliagel™ formule nakon nanošenja pudera na koži ostaje tanak, mek i baršunast veo. Zahvaljujući teksturi bez ulja i optimalnom odabiru mineralnih pigmenata koža je glatka od jutra do večeri.

92%[2] ŽENA SMATRA DA DERMABLEND [3D CORRECTION] KOREKTIVNI PUDER POPRAVLjA TEKSTURU NjIHOVE KOŽE SKLONE AKNAMA

Zahvaljujući salicilnoj kiselini keratolitičkih svojstava, formula uklanja i najukorenjenije nepravilnosti i uz pomoć eperulina, aktivnog sastojka koji umiruje, deluje protiv iritacija i crvenila i sprečava nastanak pigmentnih ožiljaka od akni.

Oslobođena od uobičajenih višestrukih slojeva koji su je gušili, koža je ujednačena bez osećaja težine.

sve do danas

Sve do danas, za postizanje savršenog tena bilo je potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda (podlogu, korektor, puder…). Vichy DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder u  potpunosti ujednačava boju Vaše kože, a istovremeno izglađuje, poravnava i transformira izbočine i udubljenja, najvećih 3D nedostataka teksture kože u 2D.

Vichy DERMABLEND [3D CORRECTION]:

1  UJEDNAČAVA uz pomoć Alliagel ™ formule. Površina i boja kože u potpunosti su ujednačene, a pore su minimizirane.

2  TRETIRA aktivnom formulom koja smanjuje broj nepravilnosti iz dana u dan.

3  PREKRIVA kombinacijom visoke moći prekrivanja i izuzetnog efekta matiranja u teksturi tako laganoj da zaboravite da je imate na sebi.

UJEDNAČITE SVOJU KOŽU U 3 MINUTA

DERMABLEND [3D CORRECTION] SAVETI ZA NANOŠENJE

dermablend

IZJEDNAČITE
Sa velikom četkom za nanošenje pudera ili prstima izjednačite svu nanesenu količinu proizvoda prema vanjskim rubovima lica kako bi se ten u potpunosti izjednačio.
NANESITE
Nanesite proizvod na područja nepravilnosti u pigmentaciji i teksturi kože. Tapkajte područja kako bi se proizvod upio u kožu. Ponovite postupak ukoliko su nepravilnosti još uvijek vidljive.
IZDVOJITE
Uzmite malu količinu proizvoda Dermablend korektivnog pudera na vrškove prstiju ili na vrh četkice za nanošenje pudera.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Danas napravi korak ka zdravijem sutra!

Naučite kako da živite lepo: Ako savladate ovo, sreća će sama doći!

Italijani su pravi majstori umetnosti lepote življenja, uživanja u svakoj sekundi   Donosimo vam italijanske …

PRAVI SVETSKI STO ČEKA VAS U ADA MALLU

PRAVI SVETSKI STO ČEKA VAS U ADA MALLU

Pravi svetski sto, pun hrane, muzike, zabave i ukusa, čeka vas od 7. do 17. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.