Naslovna / Grad / Beograd / DOŽIVI VIŠE ZA UŠĆE 9. ROĐENDAN
DOŽIVI VIŠE ZA UŠĆE 9. ROĐENDAN

DOŽIVI VIŠE ZA UŠĆE 9. ROĐENDAN

Pravimo najbolje rođendanske svirke uz vrhunske muzičare benda IrieFM


Najbolji mladi bend po oceni udruženja muzičara Džeza, zabavne i Rok muzike Srbije – „Irie FM“ će u ponedeljak 2. aprila od 19 časova na Centralnom trgu UŠĆE Shopping Centera, napraviti uvertiru za proslavu devetog rođendana najvećeg šoping mola u Srbiji, koja će trajati punih mesec dana.
IrieFM je bend novog pop zvuka iz Beograda. Bend kombinuje različite tradicionalne pristupe pop muzici, i povezuje ih, bez mnogo osvrta na žanr, tako da zvuk benda varira od pesme do pesme. Osam članova, jedna dama, ” multi-task” muzičari, kreativci, okupljeni oko jedne ideje –
kreiranje “nove” muzike koja ima direktan pristup svojoj publici, prirediće prisutnima u centru koncertno veče za pamćenje.
Pored ove muzičke senzacije za otvaranje, tokom meseca proslave 9. rođendana, posetioci UŠĆA će na svakom koraku čekati raznolik zabavni sadržaj koji je inspirisan “istočnom prestonicom” – Tokiom, gradom koji je udaljen 9.000 km od UŠĆE Shopping Centera, a koji pomera granice, kreira trendove i pruža inspiraciju.
DOŽIVITE VIŠE ZA UŠĆE 9. ROĐENDAN!
Izvor: gradski magazin

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Kraljevska borba u ringu – okršaj kraljeva

Uživo iz Limasola na Kipru, u subotu uveče od 19 časova, ljubitelji ljute borbe u …

Brend Shell od nedavno i u Srbiji

Kompanija Coral SRB D.O.O Beograd sa velikim elanom ulazi na srpsko tržište da rukovodi benzinskim …

Leave a Reply

Your email address will not be published.