Naslovna / Grad / IDEA: DOŽIVITE BRITANSKI ŠIK U SRCU BEOGRADA
IDEA prodavnicu u srcu Beograda

IDEA: DOŽIVITE BRITANSKI ŠIK U SRCU BEOGRADA

IDEA prodavnicu u srcu Beograda – Festival “London u Beogradu”

Ako želite da skoknete do Londona, ne treba vam avionska karta, turistički aranžman, dovoljno je samo da posetite novu IDEA prodavnicu u srcu Beograda na dobro poznatoj lokaciji „kod Londona“ i da se bar na trenutak osetite kao da ste u ovoj evropskoj metropoli. Pored unikatno oslikanog enterijera, neobičnog asortimana, mladog i modernog osoblja, prave telefonske govornice iz Londona, Beograđani su u nesvakidašnjoj atmosferi u ritmu Bajage, Bitlsa i poznatih DJ – eva uživali u zabavi koja je ovim povodom upriličena.

Ulica kralja Milana, koja je u subotu bila zatvorena od Terazija do Slavije, bila je mesto susreta generacija koje su se pridružile IDEA festivalu „London u Beogradu“ i uživale u zabavi, muzičkom programu, kao i drugim zabavnim sadržajima. Svako je mogao da pronađe po nešto za sebe na različitim binama. Za najmlađe i njihove roditelje tu je bio Kids i Duško Radović stage, za tinejdžere Graffiti Stage, za one malo starije London i Flower stage, a za one koji su želeli da budu aktivni Sport stage.

IDEA prodavnicu u srcu Beograda

IDEA prodavnicu u srcu Beograda

U skladu sa svojim društveno odgovornim poslovanjem, ova manifestacija uveličana je donacijom kojom je IDEA podržala dečije malo pozorište Duško Radović. IDEA festival „London u Beogradu“ posetilo je 67.359 ljudi. Za svakog poseticioca IDEA je donirala 15 dinara i tako je prikupljen iznos od 1.010.385 dinara za malo pozorište Duško Radović.

Svi oni koje vole urbano, drugačije, moderno u IDEA London prodavnici pronaći će po nešto za sebe od nezaboravnog doživljaja do jedinstvenog asortimana. Tradicionalni britanski proizvodi, pivo najboljeg kvaliteta, čajevi, biskviti, samo su deo bogate ponude u IDEA London prodajnom objektu.

Organizaciju festivala „London u Beogradu“ pomogli su Grad Beograd i Beokom servis.

IDEA prodavnicu u srcu Beograda

IDEA prodavnicu u srcu Beograda

 

London je bliži nego što mislite, svratite do IDEE u Ulici Kralja Milana 28!

O Gradski Magazin

Proveri takođe

DRAGANA OGNJENOVIĆ "Spring 2019"

DRAGANA OGNJENOVIĆ “Spring 2019”

Jasno je i ovom “Spring 2019” Collection, da Dragana Ognjenović neće odustati od svog paralelnog …

NAJJAČA ŽURKA U GRADU!!! Večeras IDJ TV PARTY u klubu FREESTYLER WINTER STAGE!

Gosti kluba FREESTYLER WINTER STAGE večeras će biti u prilici da prisustvuju još jednoj FENOMENALNOJ …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.