Naslovna / Grad / Beograd / Duh Italije u Beogradu

Duh Italije u Beogradu


Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.
Novi asortimani dočaravaju tri italijanske pokrajne Toskanu, Umbriu i Trentino po kojima su nazvane i nove kolekcije.
Na simbolično predstavljenom italijanskom trgu instalitanom u centru salona mediji su se upoznali sa sistemom elemenata TOSCANA koji donosi savremen tematski koncept uređenja dnevnog boravka, sinonimom za praktičnost, udobnost i jedinstven stilski izraz. Dizajn i organizacija elemenata kolekcije TRENTINO doprinose praktičnim i estetski autentičnim rešenjima za opremanje enterijera, a posebna povoljnost ogleda se u mogućnosti prilagođavanja kompozicija elemenata prema raspoloživim dimenzijama i funkcionalnim zahtevima u prostoru, kažu iz Forma Ideale. Dok sistem elemenata UMBRIA krasi elegantan i sveden dizajn elemenata kao i šarmantni kolorit drvo dekora.
“Drago nam je sto imamo priliku da našim kupcima u Srbiji donesemo duh Italije i da im predstavimo kako smo kroz inspiraciju tri pokrajne Toskana, Umbria i Trentino osmislili nove kolekcije. Sada je, posle velikog Sajma u Kelnu kolekcija dostupna i nasim građanima identično visokog kvaliteta i pažljivo osmišljenih detalja”, kaze Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.
Mediji su imali prilike da uživaju i u tonovima italijanskih virtuoza praćenih muzičkim kvartetom Mistick cello dok je italijanska zakuska, sa vrhunskim vinom i fokačom ali i neizostavnim espresom, zaokužila potpuni utisak o novitetima iz Italije i prenela najautentičnije momente sve tri pokrajne.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Bezbednost hrane u Srbiji

Bezbednost hrane, primena novih tehnologija u sledljivosti hrane i poštovanje visokih standarda bile su glavne …

40 godina iskusnih odluka JUBMES banke!

40 godina iskusnih odluka JUBMES banke!

Svečanom proslavom u hotelu Crowne plaza, JUBMES banka proslavila je veliki jubilej, 40 godina uspešnog …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.