Naslovna / Grad / Beograd / Film “Taksi bluz” za četiri dana videlo 50.000 gledalaca
Film "Taksi bluz" za četiri dana videlo 50.000 gledalaca

Film “Taksi bluz” za četiri dana videlo 50.000 gledalaca

Nova domaća komedija “Taksi bluz”, koja je od početka prikazivanja izazvala ogromno interesovanje publike, za četiri dana zabeležila je 50.000 gledalaca širom Srbije, što je ujedno i pokazatelj da posle “Južnog vetra” imamo još jedan hit film u bioskopima.

U ovoj uzbudljivoj, romantičnoj komediji gledaoci prate dogodovštine glavnog junaka, simpatičnog, nesnađenog, dramaturga koji godinama radi kao taksista.

Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem.

Njihova vožnja pretvoriće se u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

Glavne uloge u uvoj urnebesnoj priči, pored Andrije Miloševića, tumače Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković, Miloš Samolov, Aleksandar Meda Jovanović i drugi.

Reditelj filma je Miroslav Stamatov, scenaristi su Marko Backović i Marko Jocić, koji je ujedno, uz Andriju Miloševića, i producent filma.

Film su producirale Viktorija film i Klan Production, a distributer filma je Art Vista.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

O Marija Stevanovic

Proveri takođe

U 28 Maksi i Tempo prodavnica kupci mogu da učestvuju u akciji „Čep za hendikep“

Građani Srbije imaju priliku da još više pomognu osobama sa invaliditetom i u 28 prodavnica …

Francuski gigant ulaže u srpski FitPass, lidera na domaćem tržištu

Dok srpska ekonomija očekuje povećanje francuskih investicija nakon posete predsednika Francuske Emanuela Makrona, jedna domaća …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.