Friday , January 19 2018
Naslovna / Grad / Gradske vesti / Frikom sladoledi ponovo na Adi
Frikom sladoledi ponovo na Adi

Frikom sladoledi ponovo na Adi

Beograđani, kao i njihovi gosti ovog leta moći će da uživaju u Frikomovim sladoledima na Adi Ciganliji, jer je ova kompanija dobila dozvolu za postavljanje frižidera sa sladoledima.


Ada Ciganlija, važi za omiljeno izletište sugrađana, koji leto i tople dane ne mogu zamisliti bez sunca, kupanja i najboljeg osveženja – sladoleda, koji će ove sezone biti dostupan na popularnom „beogradskom moru“.
Svi oni koji budu provodili letnje dane na Adi imaće priliku da ponovo uživaju u Frikomovom sladoledu, jer je dogovor o postavljanju frižidera, postignut između kompanija Frikom i JP Ada Ciganlija.
“Kompanija Frikom se ove, kao i prethodne godine, nije prijavila na tender koje je raspisalo JP „Ada Ciganlija“ zbog previsoke cene usled koje nije videla svoj ekonomski interes u prodaji sladoleda na ovoj lokaciji. Međutim, 7. juna dobili smo poziv od strane JP ,,Ada Ciganlija’’ za neposredno pogađanje za dodelu 22. lokacije za postavku frižidera za prodaju sladoleda, a dan nakon toga zvanično pogađanje je i održano. Na osnovu odluke JP ,,Ada Ciganlija’’, kompanija je dobila pravo da postavi frižidere za prodaju sladoleda na Adi, te se radujemo što će naši potrošači ove godine imati priliku da uživaju u Frikom sladoledima“ – kažu u Frikomu.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Filmske poslastice koje nećete želeti da propustite ove zime

Filmske poslastice koje nećete želeti da propustite ove zime

Praznici su prošli, i dok se okrenuli već je vreme da raskitite jelku i spakujete …

Veliki koncert grupe "Legende" u Sava centru!

Veliki koncert grupe “Legende” u Sava centru!

Beogradska grupa "Legende" održaće koncert u Sava centru 16. februara 2018, u 20h Sada već, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *