Naslovna / Razonoda / #U_BIOSKOPU / Harry Potter: Korisnici sajta pottermore.com, dobijaće priče o mladom čarobnjaku do 24-og decembra.
hari poter

Harry Potter: Korisnici sajta pottermore.com, dobijaće priče o mladom čarobnjaku do 24-og decembra.

Kako se navodi na sajtu pottermore.com, britanska književnica Dzoana Rouling će svakog dana u 13h do 24-og decembra slati elekktronskom poštom korisnicima sajta priče o mladom čarobnjaku. Knjige o Harry Potter-u su prvenstveno namenjene starijoj deci, ali imaju obožavatelje svih godišta. Prema autorki Džoani Rouling priče su se pojavile u njenoj mašti, sasvim formirane, dok je bila u vozu od Mančestera do Londona. Njeno omiljeno mesto na kom je napisala prvu knjigu bio je edinburški kafić, dok je pila nebrojene šolje kafe. Novac od prodaje knjiga, kao i honorar od filmova i suvenira, napravio je od Roulingove milijardera i 552. najbogatiju osobu na svetu.

Dzoan K Roling text

Književnica je u oktobru najavila povratak Harija Potera, izjavivši da piše scenarijo za tri filma koji će izaći počev od 2016 godine.  Prvi film, “Čarobne životinje” režiraće Dejvid Jets reditelj poslednja četiri filma o Hariju Poteru. Film će se baviti svetom čarobnih bića i predviđeno je da u bioskope stigne 2016. godine.

Drugi film je predviđen za 2018, a treći za 2020. godinu. Džoana Rouling je prodala 450 miliona primeraka sedam tomova priča o Hariju Poteru. Knjige su objavljene od 1997. do 2007. godine i uspešno ekranizovane, a čarobnjaka glumi Danijel Redklif.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

MAC ceremonija nagrađena međunarodnim BEA priznanjem za muzički događaj godine

MAC ceremonija nagrađena međunarodnim BEA priznanjem za muzički događaj godine

Manifestacija Music Awards Ceremony ovenčana je u Milanu prestižnim međunarodnim priznanjem BEA (Best Event Awards). …

Maloj Petri (3) pomoć potrebna VIŠE NEGO IKAD

Maloj Petri (3) pomoć potrebna VIŠE NEGO IKAD

Ima retku mutaciju gena – Naša malena devojčica je opet u bolnici – glasi vest …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.