Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Hedonizam dostiže novi nivo

Hedonizam dostiže novi nivo


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3


Petnaestog juna se slavi jedan od omiljenih praznika hedonista – Svetski dan hrane! U to ime, bilo bi lepo obeležiti celu nedelju najboljim specijalitetima. Poseban gušt predstavlja kombinacija zanimljivog televizijskog programa i ukusne hrane koja će probuditi sva vaša čula!
U četvrtak, 13. juna na DocuBox HD kanalu u 15.30h možete uživati u jednom zanimljivom putovanju koje nam donosi emisija „Veliko putovanje 6, Ekspedicija u opasnosti”. Tim tehničara ne može da napravi odgovarajući gas da bi podigao balon. U hemijskoj laboratoriji ćemo reprodukovati proces proizvodnje gasa koji su naši avanturisti koristili 1916. godine.
Kanal FilmBox Premium će 14. juna u 21h emitovati drugu epizodu druge sezone serije „Vučji potok”. Nakon duge šetnje po divljini, Mik „časti” turiste kišnicom iz Top Enda u koju je ubacio drogu. Svi iz grupe padaju u nesvest, a kad se dan kasnije probude, shvataju da je autobus usred divljine. Mik se ne pojavljuje, a Riči, akumulator i satelitski telefon su nestali. Mik odseca jezik Ričiju i živog ga sahranjuje u gnezdu termita. Deni i Džoni kreću da potraže pomoć i naleću na Mika. Ostali sa užasom otkrivaju Davovo telo u prikolici-frižideru i uviđaju da bi Mik mogao da bude krivac. Nekoliko njih istražuje izvor buke koja dolazi spolja, Mik puca u rezervoare sa gorivom na autobusu i to izaziva eksploziju sa Vejdom i Emom koji su ostali unutra. Mišel zadobija ozbiljne opekotine, a Brus ranu od šrapnela.
Od 20 časova 15. juna, možete pogledati film „Majmun”. Trevor Njuendajk je komičar bez uspeha. Ne samo da je loš na pozornici, već mu ni u životu ne ide kako treba. Za njega su sitnice najbitnije. Dosta mu je pretnji kablovskog operatera 7-11 da će podići cene, kao i svih kretena koji misle da mogu sa njim kako hoće. Sve što on želi je da se odmori i da ga neko razume. Ne svi, samo neko. Ali umesto da duboko udahne i sredi se ili prenese svoj bes na scenu, on se okreće buci koja dolazi iz njegovih slušalica i sjaju vatre koja pucketa da bi se smirio. On nije samo loš komičar, već i piroman.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

DANAS SLAVIMO SPASOVDAN, PRAZNIK KOJI DONOSI SREĆU - Ovo je i praznik Grada Beograda!

DANAS SLAVIMO SPASOVDAN, PRAZNIK KOJI DONOSI SREĆU – Ovo je i praznik Grada Beograda!

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave jedan od najvećih hrišćanskih praznika, Vaznesenje Gospodnje – …

Krem društvo Beograda na otvaranju poznatog prestoničkog kluba (FOTO)

Krem društvo Beograda na otvaranju poznatog prestoničkog kluba (FOTO)

Na otvaranju jednog poznatog prestoničkog kluba sinoć se sjatilo samo krem društvo Beograda! Kako je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.