Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / IDEALNI ODNOS CENE I KVALITETA
????????????????????????????????????

IDEALNI ODNOS CENE I KVALITETA


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Današnji kupac mnogo spremnije kreće u kupovinu nego ranijih godina. Izvori informacija nalaze se svuda oko njega na osnovu kojih dolazi do odluke o kupovini određenog proizvoda. Često i čitava porodica zaseda i odlučuje  kada je u pitanju neki krupniji komad nameštaja ili čitava garnitura. Iako izgled odnosno dizajn zaintrigiraju na prvi pogled, kupovinu na kraju zaključuje idealan odnos cene i kvaliteta, kako nam iz kompanije Forma Ideale saopštavaju.

„Zadovoljan kupac je naša najbolja reklama. Kada je neko zadovoljan kupovinom i pohvali se na društvenim mrežama, na nekom od aktivnih foruma ili samo najbližima, znamo da je  zadovoljan pre svega cenom i uslugom. Izgradnja dobrog odnosa sa kupcima je naša dugoročna misija kao i stalno unapređenje odnosa cene i kvaliteta koje naši kupci znaju da cene“, kažu iz Forme Ideale.

Kompanija Forma Ideale je ove godine nagrađena najvrednijom nagradom u kategoriji nameštaja domaćih proizvođača od strane potrošača Srbije “Moj izbor”, pokazujući pravi primer kompanije koja sluša kupce, uvažava povratne informacije i radi na usaglašavanju onoga šta kupac želi. Važi za stabilnu domaću kompaniju, koja upravo svojim kupcima može da ponudi konkuretne cene nameštaja dobrog kvaliteta, koji se baš takav distribuira i u 44 zemlje i na 4 kontinenta.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Dragana Kuprešanin: Nevidljivi talas ‒ eksperimentalni taktilni strip

Dragana Kuprešanin: Nevidljivi talas ‒ eksperimentalni taktilni strip

Pozivamo vas na otvaranje izložbe eksperimentalnog taktilnog stripa Dragane Kuprešanin pod nazivom “Nevidljivi talas”, u …

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd svakodnevno možete videti ribe, životinjice i biljke iz svih krajeva sveta!

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd svakodnevno možete videti ribe, životinjice i biljke iz svih krajeva sveta!

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd ponovo je otvorio svoja vrata! Posle dvomesečne pauze, ljubitelji akvaristike …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.