Naslovna / Grad / Beograd / Jesenja elegancija prožeta belom

Jesenja elegancija prožeta belom

Užurbanu i koloritnu atmosferu jesenjih dana sa ulica prenosimo gotovo neprimetno i u naše domove. Želimo da letnji ambijent zamenimo jačim bojama ali i da održimo nenametljiv balans između onoga što već imamo i detaljima kojima želimo dom da osvežimo.

Dizajneri Forma Ideale preporučuju belu boju u kombinaciji sa svim ostalim jakrim bojama jer doza elegancije i sofisticiranosti koju ona donosi neophodna je svakom domu.

Belu boju najčešće povezujemo sa toplijim vremenom, ali je nikako ne treba zaboraviti ni tokom jeseni kao bitan detalj pri uređenju koji će napraviti idealni balans. Njena neutralnost čini je dovoljno dobrom za sva godišnja doba, i neprolazan je trend kada se govori o uređenju doma.

Trenutak u kome ćete osetiti čari bele boje je upravo nedostatak prostora i svetlosti u stanu gde će bela boja pojačati utisak prostranosti. A kako bi se izbegao utisak sterilnosti neophodno je posvetiti se detaljima i kombinovanjem sa ostalim bojama. Ležaj ADEL može da postane idealan kontrast beloj boji u prostoru manjih dimenzija. Uz belo plišano ćebe sa  jastucima u bojama jeseni, ovaj ambijent biće prava mala oaza svakog studenta.

Koliko pozitivno odsjaj bele boje može da utiče na vaš boravak u prostoru u kome je zastupljena govori činjenica da bela simbolizuje jasnoću, novi početak kao i čistoću. Čini se da je ugaona garnitura COMO idealan saveznik za udobni predah ovog jesenjeg popodneva u vašem carstvu bele elegancije.

Čak i manje komade nameštaja tipičnih boja iz jesenje palete možete kombinovati upravo sa belom. Primer za to je FOTELJA BARSELONA  koja se svojom jednostavnom formom lako prilagođava svakom enterijeru.

Ako vaš dom ove jeseni dekorišete upravo kombinacijom žute, narandžaste, zelene i braon sa belom nećete sigurno pogrešiti , kažu iz Forma Ideale, podsećajući da je bela boja odlična podloga za dekorisanje jer može podneti pregršt detalja.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

KALIOPI NAJAVJUJE SVOJ KONCERT U KOMBANK DVORANI 09.NOVEMBRA

KALIOPI NAJAVJUJE SVOJ KONCERT U KOMBANK DVORANI 09.NOVEMBRA

Kaliopi tradicionalno ponovo pred beogradskom publikom! Koncert je zakazan za 09.novembar u Kombank dvorani u …

Nova serija koja će vas oduševiti – „20 minuta“

Počelo je! Suvo lišće šušti pod nogama dok se prigušene, zlatne boje prelamaju širom grada. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.