Naslovna / Kultura / Koncerti i muzika / Bend Kasirke objavio svoj album prvenac (VIDEO)
Bend Kasirke objavio svoj album prvenac (VIDEO)

Bend Kasirke objavio svoj album prvenac (VIDEO)

Beogradski bend Kasirke najzad je objavio svoj album prvenac pod nazivom „Nemir“ u izdanju respektabilne diskografske kuće Multimedia Music.

Osim CD-a, koji je u prodaji u svim bolje snabdevenim prodavnicama diskova, „Nemir“ je moguće kupiti i u digitalnom izdanju na više od 100 digitalnih servisa za distribuciju muzičkih izdanja uključujući Itunes, Amazon, Spotify itd.

„Nemir“ nam donosi interesantnu kombinaciju naizgled nespojivih muzičkih pravaca – punk, pop, funk i rock, koji su vešto isprepletani u njihovim pesmama koje govore o ljubavi, požudi, ali i socijalnoj i emotivnoj apatiji, predrasudama, pohlepi i ostalim „bolestima“ savremenog društva.

Bend Kasirke objavio svoj album prvenac (VIDEO)

„Bend Kasirke postojiod leta 2011. godine, a svako od nas četvorice uneo je neki svoj muzički ukus i percepciju muzike u stvaralački proces. Ovom vezom između pokretljive muzike i dubokih tekstova mi samo pokušali da podelimo neke svoje impresije sa slušaocima i nadamo se da smo ih pritom inspirisali“ izjavio je  Uroš Mladenović, gitarista Kasirki.

Autori muzike i tekstova su dvojac Dušan Fantazmo Perunović (bas i vokal) i Uroš Mladenović (gitara i vokal), dok aranžmane potpisuje ceo bend. Bend osim njih čine još i Bojan Mitrašinović (gitara) i Miloš Filipović (bubanj).

Trenutno su Kasirke na promotivnoj turneji, a do sada je osim u Beogradu, publika imala prilike da ih vidi i čuje i u Nišu, Subotici, Nikšiću i Starčevu, a slede koncerti u Aranđelovcu 01.07. (Fun club) i u Bijeljini 13.08. (Dom Kulture Semberija). Ostali datumi biće objavljeni na fb strani benda.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Lonely Planet: Beograd nije poznat po svojoj lepoti, ali jeste po...

Lonely Planet: Beograd nije poznat po svojoj lepoti, ali jeste po…

Osiguravajuća kuća Alpha Travel sprovela je istraživanje o 60 destinacija širom Evrope koje je imalo …

OTVOREN 50. BEMUS Kenedi na poklon dobio dres Partizana

OTVOREN 50. BEMUS Kenedi na poklon dobio dres Partizana

Britanski virtuoz na violini, Najdžel Kenedi (61), otvorio je sa svojim kamernim ansamblom 50. BEMUS …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.