Naslovna / Grad / Gradska mesta / Konačno: Izabran je najbolji splav u Beogradu!
Konačno: Izabran je najbolji splav u Beogradu!

Konačno: Izabran je najbolji splav u Beogradu!

Izbor  najboljeg splava u Beogradu je bio težak zato što je prvo trebalo pobrojati sve splavove koji se bave ugostitelstvom, obići ih i oceniti.


Konačno: Izabran je najbolji splav u Beogradu!

Najjači brend Beograda, splavovi,  zaista su raznovsni i mogu biti splav-klubovi , pa čak i brod –klubovi, a naravno i splav-restorani.

Sigurno vas zanima ko je pobednik  takmičenja  za najbolji splav?

Evo, odmah vam dajemo odgovor bez odlaganja – u konkurenciji za Najbolji splav u 2017. godini izabran je Splav Dragstor Play!

 

Zašto baš Dragstor Play?

Ono što je presudilo u izboru je moć transformacije od lounge-a preko restorana do kluba pa čak i event centra,kao i mogućnost rada u letnjem i zimskom periodu.

Kao i za svakog odlikaša evo (5) pet glavnih argumenata:

  • Zbog moći transformacije koju ima od lounge-a preko restorana do kluba pa čak i event centra. Splav Play sa uspehom organizuje korporativne proslave, ali i gostovanja dj-eva i bendova.
  • Zbog fenomenalnog pogleda na Kalemegdansku tvrdjavu, posebno noću i posebno na Pobednika.
  • Zbog toga što radi tokom cele godine uspešno i što ima stalnu i uigranu postavu već godinama. Sve pohvale za menagement splava.
  • Zbog predivnog vertikalnog vrta, krova koji se otvara i Johnnie Walker zvezde kroz koju svako ko na Splav Play ulazi mora da prodje. Ova zvezda šalje poruku da je za Dragstor Play svaki gost zvezda.
  • Zbog najtraženijeg dočeka Nove 2018 godine u klubu ili na splavu u Beogradu. Koliko kreativnosti treba da se organizuje novogodišnji doček pod nazivom LOCO Party, sa LOCO Bendom, dj Lo-om koji je rezident čuvenog kluba Top Hill. Saznali smo da će Dragstor Play za najludju noć biti u punom sjaju. Priča se ludoj ili LOCO žurki sa preko dvadeset hostesa, gostima iz inostranstva, iz Beograda, i specijalnim iznenadjenjem o kome nismo autorizovani da pišemo. Možemo samo da kažemo da će biti spektakularno. LOCO Bend je inače poznat po savršenom zvuku i kao najbolji Show Cover Bend na Balkanu.

Konačno: Izabran je najbolji splav u Beogradu!

Verovatno vas interesuje kako da budete na LOCO žurci i 31.12. u ponoć sa čašom šampanjca u ruci posmatrate predivan vatromet iznad Beograda?

Ako još ima mesta za Novu godinu, pozovite telefon i rezervišite svoje mesto na mapi:

Konačno: Izabran je najbolji splav u Beogradu!

Evo I uslova:

Cena karte po osobi je 20€

Rezervacija za Šank/Bar je besplatna.

 

Barski sto: 50€

  • Uz svaki barski sto se dobija gratis jedna flaša žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Ballantine’s, Smirnoff, Absolut, Jameson, Jagermeister, Baileys, sav asortiman vina).

 

Mali separe: 250€

u cenu je uračunato 6 karata

  • Uz svaki mali separe dobija gratis jedna flaša žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Ballantine’s, Smirnoff, Absolut, Jameson, Jagermeister, Baileys, sav asortiman vina).

 

Community table: 350€

u cenu je uračunato 8 karata

  • Uz svaki separe se dobija gratis jedna premium flaša žestokog pića po izboru (Jack Daniel’s, Black Label Johhnie Walker, Moet…)

 

Veliki separe: 500€

u cenu je uračunato 10 karata

  • Uz svaki separe se dobija gratis jedna flaša žestokog pića po izboru (Jack Daniel’s, Black Label Johnie Walker, Moet…)

 

– Premium Separe: 990€

U cenu je uracunato 15 karata

  • Uz svaki premium separe se dobija gratis 3 flaše žestokog pića po izboru (Jack Daniel’s, Black Label Johhnie Walker, Moet …)

 

Napomena: U komisiji koja je donela odluku učestvovali su predstavnici nekoliko vodećih web servisa koji se bave noćnim životom i ugostiteljstvom u Beogradu, kao što su kudaveceras.rs, docek.rs, novagod.com, reserve.rs, kudazanovu.rs, a uz to i sajtovi koji se bave proslavama I svadbama i to zaproslave.com i zasvadbe.com kao i brojne turističke agencije kao što su tipotravel.com i mnogi drugi.

 

Izvor:PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

MANDO DIAO ovog petka u Beogradu!

MANDO DIAO ovog petka u Beogradu!

Švedska indi rok grupa MANDO DIAO prvi put u Beogradu nastupa ovog petka, 7.decembra u …

O OVOME ĆE SE PRIČATI!!! KREĆE NAJBOLJI ČETVRTAK IKADA U KLUBU FREESTYLER WINTER STAGE!

FREESTYLER WINTER STAGE od ovog četvrtka, pa svakog narednog do kraja sezone biće mesto najbolje …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.