Naslovna / Nega i Lepota / Kozmetika / KREMA PROTIV STARENjA REDERMIC R+C

KREMA PROTIV STARENjA REDERMIC R+C

DVOSTRUKO DELOVANjE PROTIV STARENjA REDERMIC R+C

Starenje kože je kompleksna pojava, koja istovremeno uključuje dva klinički i biološki nezavisna procesa: endogeno ili hronološko starenje i egzogeno odnosno starenje uzrokovano spoljašnjim faktorima.  La Roche-Posay odgovor na problem starenja osetljive kože je linija proizvoda Redermic koja sadrži vrhunske aktivne sastojke.  Kombinacijom vrhunskih dermatoloških sastojka, retinola i vitamina C prilagođenog za osetljivu kožu proizvodi linije Redermic R i Redermic C predstavljaju potpuni program za prevenciju i korekciju znakova starenja kože.

 Starenje kože je proces koji ne možemo zaustaviti, ali ga možemo uz adekvatnu negu i prevenciju ublažiti. Kako bi usporili efekat starenja naše kože, prvo je potrebno razumeti procese koji utiču na starenje, a mogu biti uzrokovani unutrašnjim ili spoljašnjim faktorima.

  • HRONOLOŠKO ili endogeno starenje je genetski programirani mehanizam. Karakteriše ga dugotrajno i bespovratno propadanje tkiva, što vodi do progresivnih bioloških promena. Znakovi hronološkog starenja su sitne bore, tanka i transparentna koža, gubitak potpornog masnog tkiva i koštane strukture lica, suvoća kože, nemogućnost znojnih žlezda da dovoljno hlade kožu.
  • FOTOSTARENJE ili egzogeno starenje je uzorkovano uticajima iz okoline. Javlja se kao posledica izloženosti uticajima životne sredine, uključujući zračenje sunca, preciznije UV-zraka. Na područjima izloženim suncu oštećenja kože, koje uzrokuje fotostarenje, mešaju se sa oštećenjima nastalim zbog hronološkog starenja.

RC KREMA 2

POSEBNI PROBLEMI OSETLjIVE KOŽE POVEZANI SA NEGOM PROTIV STARENjA

U skladu sa saznanjima o starenju kože i faktorima koji utiču na starenje, a vodeći računa o osetljivoj koži laboratorija La Roche-Posay razvila je liniju proizvoda REDERMIC, koji deluju protiv unutrašnjih (hronoloških) i spoljašnjih (fotostarenje) faktora starenja kože, sa naprednim dermatološkim aktivnim sastojcima prilagođenim osetljivoj koži. Rezultat: preuranjene fleke od starenja  se smanjuju, ten je ujednačeniji, fine linije su izglađene, duboke bore korigovane, koža je čvršća, a njena tekstura poboljšana (pore su sužene i manje vidljive).

Redermic  C za lice i Redermic C za oči sadrži čisti, pojačani vitamin C koji deluje na bore, čvrstoću i ujednačen ten osetljive kože lica. Proizvod ublažava znakove starenja kože: ispravlja duboke bore, ujednačava ten i smanjuje crvenilo. Zahvaljujući čistom vitaminu C, koža odmah izgleda čvršće i punije. Njegov efekat dodatno usavršava delovanje manoze, šećera koji podstiče kompaktnost kože i intenzivno ujednačava ten. Osim vitamina C, Redermic C je kombinacija korisnih aktivnih sastojaka za odmah vidljive rezultate: fragmentisana hijaluronska kiselina sa izuzetnom sposobnošću zadržavanja vode za efekat izglađivanja, kao i Madecassoside, Neurosensine i termalna voda La Roche-Posay posebno prilagođeni osetljivoj koži za još veću efikasnost. Proizvod je dostupan u obliku dnevne nege za suvu i za normalnu do mešovitu kožu i u obliku nege za područje oko očiju, Redermic C eyes.

Kako koristiti Redermic C? Svako jutro ( i /ili svako veče)

Redermic R za lice i Redemic R za oči je prvi La Roche-Posay retinol za osetljivu kožu: ovaj intenzivan korektivni koncentrat ispravlja kliničke znakove fotostarenja poput naglašenih bora, preuranjenih staračkih pega i grube kože sa neujednačenim tenom. Retinol je dermatološki standard u borbi protiv fotostarenja koji stimuliše sintezu kolagena i elastina i tako vidljivo smanjuje dubinu bora.  Redermic R predstavlja prvi La Roche Posay retinol za osetljivu kožu: retinol sa postepenim otpuštanjem je nova generacija molekule koja postepeno oslobađa retinol i time poštuje prag tolerancije osetljive kože. Zajedno sa LHA (lipo-hidroksi kiselina) za restrukturiranje kože i izglađivanje bora Redermic R predstavlja intenzivnu korekciju znakova starenje osetljive kože. Proizvod je dostupan u obliku nege za suvu i za normalnu do mešovitu kožu i u obliku nege za područje oko očiju, Redermic R eyes.

 Kako koristiti Redermic R? Preporučeno korišćenje svako veče  (ili svakog jutra kao dopunska nega uz kremu za zaštitu od sunca sa faktorom SPF>15)

O Gradski Magazin

Proveri takođe

DRAGANA OGNJENOVIĆ "Spring 2019"

DRAGANA OGNJENOVIĆ “Spring 2019”

Jasno je i ovom “Spring 2019” Collection, da Dragana Ognjenović neće odustati od svog paralelnog …

Novo iz NIVEA palete proizvoda! Melt in mask, Urban detox clay, Nivea Q10 Body +C vitamin...

Novo iz NIVEA palete proizvoda! Melt in mask, Urban detox clay, Nivea Q10 Body +C vitamin…

NOVO: NIVEA Melt in mask+Urban detox clay; Nivea Q10 Body +C vitamin Savremeni život je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.