Naslovna / Nega i Lepota / Kozmetika / KREMA PROTIV STARENjA REDERMIC R+C

KREMA PROTIV STARENjA REDERMIC R+C

DVOSTRUKO DELOVANjE PROTIV STARENjA REDERMIC R+C

Starenje kože je kompleksna pojava, koja istovremeno uključuje dva klinički i biološki nezavisna procesa: endogeno ili hronološko starenje i egzogeno odnosno starenje uzrokovano spoljašnjim faktorima.  La Roche-Posay odgovor na problem starenja osetljive kože je linija proizvoda Redermic koja sadrži vrhunske aktivne sastojke.  Kombinacijom vrhunskih dermatoloških sastojka, retinola i vitamina C prilagođenog za osetljivu kožu proizvodi linije Redermic R i Redermic C predstavljaju potpuni program za prevenciju i korekciju znakova starenja kože.

 Starenje kože je proces koji ne možemo zaustaviti, ali ga možemo uz adekvatnu negu i prevenciju ublažiti. Kako bi usporili efekat starenja naše kože, prvo je potrebno razumeti procese koji utiču na starenje, a mogu biti uzrokovani unutrašnjim ili spoljašnjim faktorima.

  • HRONOLOŠKO ili endogeno starenje je genetski programirani mehanizam. Karakteriše ga dugotrajno i bespovratno propadanje tkiva, što vodi do progresivnih bioloških promena. Znakovi hronološkog starenja su sitne bore, tanka i transparentna koža, gubitak potpornog masnog tkiva i koštane strukture lica, suvoća kože, nemogućnost znojnih žlezda da dovoljno hlade kožu.
  • FOTOSTARENJE ili egzogeno starenje je uzorkovano uticajima iz okoline. Javlja se kao posledica izloženosti uticajima životne sredine, uključujući zračenje sunca, preciznije UV-zraka. Na područjima izloženim suncu oštećenja kože, koje uzrokuje fotostarenje, mešaju se sa oštećenjima nastalim zbog hronološkog starenja.

RC KREMA 2

POSEBNI PROBLEMI OSETLjIVE KOŽE POVEZANI SA NEGOM PROTIV STARENjA

U skladu sa saznanjima o starenju kože i faktorima koji utiču na starenje, a vodeći računa o osetljivoj koži laboratorija La Roche-Posay razvila je liniju proizvoda REDERMIC, koji deluju protiv unutrašnjih (hronoloških) i spoljašnjih (fotostarenje) faktora starenja kože, sa naprednim dermatološkim aktivnim sastojcima prilagođenim osetljivoj koži. Rezultat: preuranjene fleke od starenja  se smanjuju, ten je ujednačeniji, fine linije su izglađene, duboke bore korigovane, koža je čvršća, a njena tekstura poboljšana (pore su sužene i manje vidljive).

Redermic  C za lice i Redermic C za oči sadrži čisti, pojačani vitamin C koji deluje na bore, čvrstoću i ujednačen ten osetljive kože lica. Proizvod ublažava znakove starenja kože: ispravlja duboke bore, ujednačava ten i smanjuje crvenilo. Zahvaljujući čistom vitaminu C, koža odmah izgleda čvršće i punije. Njegov efekat dodatno usavršava delovanje manoze, šećera koji podstiče kompaktnost kože i intenzivno ujednačava ten. Osim vitamina C, Redermic C je kombinacija korisnih aktivnih sastojaka za odmah vidljive rezultate: fragmentisana hijaluronska kiselina sa izuzetnom sposobnošću zadržavanja vode za efekat izglađivanja, kao i Madecassoside, Neurosensine i termalna voda La Roche-Posay posebno prilagođeni osetljivoj koži za još veću efikasnost. Proizvod je dostupan u obliku dnevne nege za suvu i za normalnu do mešovitu kožu i u obliku nege za područje oko očiju, Redermic C eyes.

Kako koristiti Redermic C? Svako jutro ( i /ili svako veče)

Redermic R za lice i Redemic R za oči je prvi La Roche-Posay retinol za osetljivu kožu: ovaj intenzivan korektivni koncentrat ispravlja kliničke znakove fotostarenja poput naglašenih bora, preuranjenih staračkih pega i grube kože sa neujednačenim tenom. Retinol je dermatološki standard u borbi protiv fotostarenja koji stimuliše sintezu kolagena i elastina i tako vidljivo smanjuje dubinu bora.  Redermic R predstavlja prvi La Roche Posay retinol za osetljivu kožu: retinol sa postepenim otpuštanjem je nova generacija molekule koja postepeno oslobađa retinol i time poštuje prag tolerancije osetljive kože. Zajedno sa LHA (lipo-hidroksi kiselina) za restrukturiranje kože i izglađivanje bora Redermic R predstavlja intenzivnu korekciju znakova starenje osetljive kože. Proizvod je dostupan u obliku nege za suvu i za normalnu do mešovitu kožu i u obliku nege za područje oko očiju, Redermic R eyes.

 Kako koristiti Redermic R? Preporučeno korišćenje svako veče  (ili svakog jutra kao dopunska nega uz kremu za zaštitu od sunca sa faktorom SPF>15)

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Danas napravi korak ka zdravijem sutra!

Danas napravi korak ka zdravijem sutra!

Ukoliko ste klijent MedUNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja pozivamo vas da iskoristite specijalnu akciju koju organizujemo u saradnji …

Novi ciklus Eucerin® Programa lojalnosti je počeo: KRENITE NA PUT LEPOTE SVOJE KOŽE

Novi ciklus Eucerin® Programa lojalnosti je počeo: KRENITE NA PUT LEPOTE SVOJE KOŽE

Priključite se Eucerin® Klubu lojalnosti i uz atraktivne poklone obezbedite svojoj koži dodatnu negu i hidrataciju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.