Naslovna / Nega i Lepota / Kozmetika / Kreme prilagodjene potrebama vaše kože
Kreme prilagodjene potrebama vaše kože

Kreme prilagodjene potrebama vaše kože

Kreme iz nove NIVEA Anti-Wrinkle Plus linije pružaju dubinsku hidrataciju i zaštitu od sunca, a kombinacija visoko kvalitetnih sastojaka prilagođena je potrebama kože u skladu sa vašim godinama. Ovi proizvodi su savršeno rešenje za žene starosti 35+, 45+ i 55+ godina koje žele na vreme da spreče pojavu bora


 

Za sve vas koje želite da odložite pojavu znakova starenja na koži, NIVEA je kreirala jedinstvenu liniju krema NIVEA Anti-Wrinkle Plus, koje deluju protiv bora, štite od štetnog sunčevog zračenja i hidriraju kožu. Nove NIVEA kreme pružaju negu visokog kvaliteta po ceni pristupačnoj svima.

Nakon 35. godine, na koži lica se javljaju promene. Ne samo da nastaju bore, već se menja i cela struktura kože. U ovom periodu, kao posledice starenja kože javljaju se i prve mimične bore, koža postaje suvlja i smanjuje se nivo hidratacije.

 

Da biste sprečili ove simptome, možete koristiti dnevnu i noćnu negu protiv bora iz linije NIVEA Anti-Wrinkle + Moisture 35+. Posebno razvijena formulacija obezbeđuje koži ono što joj je najpotrebnije u ovom periodu: ublažava bore i pruža intenzivnu hidrataciju. Proizvod deluje efikasno zahvaljujući dragocenim sastojcima kao što su: ulje semenki grožđa, koje štiti koži i dubinski je hidrira, vitamin E, prirodni antioksidant, koji efikasno sprečava fotostarenje, regeneriše kožu i održava potreban nivo hidratacije, i UV filteri. Noćna krema je obogaćena pantenolom, koji pospešuje obnavljanje kože tokom noći i poboljšava njenu sposobnost da apsorbuje i vezuje vodu u rožnatom sloju epiderma.

 

Kod žena koje imaju više od 45 godina, proces starenja kože se odvija intenzivnije. Metabolizam se usporava, a posledice dugogodišnjeg uticaja spoljašnjih faktora (naročito UV zračenja i reaktivnih čestica kiseonika) odražavaju se na licu. U ovom periodu, najuočljiviji znaci starenja su izražene bore i smanjena čvrstina kože.

 

Vodeći računa o potrebama kože žena koje imaju 45 i više godina, NIVEA predstavlja novu liniju proizvoda protiv bora NIVEA Anti-Wrinkle + Firming, koja učvršćuje kožu i ublažava bore. Dnevna krema sadrži ulje koštica kajsije, koje efikasno zateže kožu, ši buter, koji jača prirodnu zaštitnu barijeru i pruža hidrataciju, i UV filtere. Noćna krema je obogaćena hranjivim uljem makadamije i pantenolom.

 

 

Ako imate 55 i više godina

Kod žena starijih od 50 godina, nivo ženskih hormona estrogena, koji su odgovorni za čvrstinu kože i njenu vitalnost, značajno opada. U ovom periodu, najuočljiviji znaci starenja kože su sve izraženije bore i dosta slabija regenerativna sposobnost kože.

 

Imajući u vidu potrebe kože žena koje imaju više od 55 godina, NIVEA predstavlja novu liniju protiv bora NIVEA Anti-Wrinkle + Revitalizing.

 

Posebno razvijena formulacija ovih proizvoda pruža koži ono što joj je najpotrebnije u ovom periodu: revitalizuje je i ublažava vidljive bore. Dnevna krema sadrži arganovo ulje, koje usporava proces starenja, kalcijum i UV filtere. Noćna krema je obogaćena uljem avokada, koje efikasno obnavlja zaštitnu barijeru kože čija funkcija vremenom slabi, i pantenolom, koji pospešuje regenerativne procese u koži tokom noći.

 

Izvor: PRess Serbia

 

 

 

 

 

 

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

The Stranglers prvi put na Beer Festu!

The Stranglers prvi put na Beer Festu!

Kultni britanski bend će prvi put nastupiti na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu. Ovogodišnji 16. Belgrade …

NAJSLAĐA RADNJA,NOVI SAD, soko štark,

PRVA NAJSLAĐA RADNJA U NOVOM SADU

SOKO ŠTARK OTVORIO JE PRVU NAJSLAĐU RADNJU U NOVOM SADU! Kompanija Soko Štark otvorila je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.