Naslovna / Nega i Lepota / Kozmetika / KRENITE NA EUCERIN PUT LEPOTE
KRENITE NA EUCERIN PUT LEPOTE

KRENITE NA EUCERIN PUT LEPOTE

Novi, digitalni Eucerin® Program lojalnosti „Put lepote“ – jednostavan, dostupan i lak način da ostvarite niz pogodnosti kupovine Eucerin® preparata i dobijete atraktivne poklone


KRENITE NA EUCERIN PUT LEPOTE

Lepo raspoloženje i optimizam koje donose proleće i leto motivišu nas da odvojimo više vremena za sebe, porodicu i brigu o zdravlju i izgledu. Brend Eucerin® u tome nam daje podršku uz novi, digitalni Eucerin® Program lojalnosti.

Digitalni Eucerin® Klub lojalnosti simboličnog naziva “Put lepote“ omogućava da na brz i lak način ostvarite posebne pogodnosti kupovine Eucerin® preparata uz atraktivne poklone. Da biste postali član ovog kluba i krenuli na svoj put lepote, potrebno je samo da sa Google Play ili Apple Store skinete aplikaciju Eucerin® Put lepote. Aplikacija postoji u verziji za Android i iOS mobilne uređaje, a skidanje aplikacije je besplatno, brzo i jednostavno. Poene, koji će vam obezbediti posebne uslove kupovine i atraktivne poklone, dobijate unošenjem podataka o kupovini u aplikaciju. Za to je potrebno samo da fotografišete račun i skenirate barkod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite jednostavna uputstva.

KRENITE NA EUCERIN PUT LEPOTE

U duhu savremenog načina života, uz digitalni Eucerin® Program lojalnosti put do lepote i zdravlja vaše kože uvek vam je na dohvat ruke. Uz novi način komunikacije stižu i nove pogodnosti, poput skupljanja poena dodatnim aktivnostima, konstantnog uvida u broj poena, redovnih obaveštenja o promocijama i drugim posebnim pogodnostima kupovine Eucerin® preparata.

Uz to, digitalni Eucerin® Program lojalnosti daje vam mogućnost promene korisničkog statusa iz bronzanog u srebrni i iz srebrnog u zlatni u toku istog ciklusa. Vaš “pametni” prijatelj na digitalnom putu lepote obaveštavaće vas i o početku narednih ciklusa Eucerin® Programa lojalnosti!

 

U aktuelnom digitalnom Eucerin® Programu lojalnosti koji traje do 31.jula 2018.godine ili do isteka zaliha, na poklon dobijate Eucerin® DermatoCLEAN3 u 1 Micelarni fluid od 400 ml i Eucerin DermoCapillaire Ph5 blagi šampon. Kao i u prethodnim ciklusima, benefiti Eucerin® Kluba lojalnosti mogu se ostavariti samo ako su preparati kupljeni u jednoj apoteci.

 

 INFO PLUS:

  • Aplikacija Eucerin® Put lepote je uvek aktuelna, ali samo u toku trajanja ciklusa Eucerin® Programu lojalnosti možete učestvovati u skupljanju poena i osvajanju poklona. Van ciklusa, korisnik aplikacije može dobiti infomacije o početku novog ciklusa, kao o drugim posebnim pogodnostima kupovine i promocijama
  • U digitalnom Eucerin® Programu lojalnosti mogu učestvovati svi zainteresovani potrošači koji kupe Eucerin® preparat, ispunjavaju uslove i saglasni su sa pravilima učešća.
  • Obratite pažnju na opciju “Pozovi prijatelje” u aplikaciji– uključite prijatelje u vaš put lepote i osvojite dodatne poene

PRessSerbia

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

DIVA EUROVISION TEL AVIV 2019 LIVE BLOG

Dobrodošli u DIVA EUROVISION TEL AVIV 2019 LIVE BLOG! Večeras će vas, kroz drugo polufinalno …

DIVA EUROVISION STORY: Jelena Karleuša UDARILA na Nevenu Božović! (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša nije zadovoljna nastupom srpske predstavnice na ovogodišnjoj Evroviziji, a svoje nezadovoljstvo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.