Naslovna / Nega i Lepota / Kozmetika / KRENITE NA EUCERIN PUT LEPOTE
KRENITE NA EUCERIN PUT LEPOTE

KRENITE NA EUCERIN PUT LEPOTE

Novi, digitalni Eucerin® Program lojalnosti „Put lepote“ – jednostavan, dostupan i lak način da ostvarite niz pogodnosti kupovine Eucerin® preparata i dobijete atraktivne poklone


KRENITE NA EUCERIN PUT LEPOTE

Lepo raspoloženje i optimizam koje donose proleće i leto motivišu nas da odvojimo više vremena za sebe, porodicu i brigu o zdravlju i izgledu. Brend Eucerin® u tome nam daje podršku uz novi, digitalni Eucerin® Program lojalnosti.

Digitalni Eucerin® Klub lojalnosti simboličnog naziva “Put lepote“ omogućava da na brz i lak način ostvarite posebne pogodnosti kupovine Eucerin® preparata uz atraktivne poklone. Da biste postali član ovog kluba i krenuli na svoj put lepote, potrebno je samo da sa Google Play ili Apple Store skinete aplikaciju Eucerin® Put lepote. Aplikacija postoji u verziji za Android i iOS mobilne uređaje, a skidanje aplikacije je besplatno, brzo i jednostavno. Poene, koji će vam obezbediti posebne uslove kupovine i atraktivne poklone, dobijate unošenjem podataka o kupovini u aplikaciju. Za to je potrebno samo da fotografišete račun i skenirate barkod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite jednostavna uputstva.

KRENITE NA EUCERIN PUT LEPOTE

U duhu savremenog načina života, uz digitalni Eucerin® Program lojalnosti put do lepote i zdravlja vaše kože uvek vam je na dohvat ruke. Uz novi način komunikacije stižu i nove pogodnosti, poput skupljanja poena dodatnim aktivnostima, konstantnog uvida u broj poena, redovnih obaveštenja o promocijama i drugim posebnim pogodnostima kupovine Eucerin® preparata.

Uz to, digitalni Eucerin® Program lojalnosti daje vam mogućnost promene korisničkog statusa iz bronzanog u srebrni i iz srebrnog u zlatni u toku istog ciklusa. Vaš “pametni” prijatelj na digitalnom putu lepote obaveštavaće vas i o početku narednih ciklusa Eucerin® Programa lojalnosti!

 

U aktuelnom digitalnom Eucerin® Programu lojalnosti koji traje do 31.jula 2018.godine ili do isteka zaliha, na poklon dobijate Eucerin® DermatoCLEAN3 u 1 Micelarni fluid od 400 ml i Eucerin DermoCapillaire Ph5 blagi šampon. Kao i u prethodnim ciklusima, benefiti Eucerin® Kluba lojalnosti mogu se ostavariti samo ako su preparati kupljeni u jednoj apoteci.

 

 INFO PLUS:

  • Aplikacija Eucerin® Put lepote je uvek aktuelna, ali samo u toku trajanja ciklusa Eucerin® Programu lojalnosti možete učestvovati u skupljanju poena i osvajanju poklona. Van ciklusa, korisnik aplikacije može dobiti infomacije o početku novog ciklusa, kao o drugim posebnim pogodnostima kupovine i promocijama
  • U digitalnom Eucerin® Programu lojalnosti mogu učestvovati svi zainteresovani potrošači koji kupe Eucerin® preparat, ispunjavaju uslove i saglasni su sa pravilima učešća.
  • Obratite pažnju na opciju “Pozovi prijatelje” u aplikaciji– uključite prijatelje u vaš put lepote i osvojite dodatne poene

PRessSerbia

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Emir na korak od finala Evropskog prvenstva, oborio lični rekord sezone!

Emir na korak od finala Evropskog prvenstva, oborio lični rekord sezone!

Emir na korak od finala Evropskog prvenstva! Srpski atletičar zauzeo treće mesto u svojoj kvalifikacionoj …

"Orlići" U FINALU Evropskog prvenstva!

“Orlići” U FINALU Evropskog prvenstva!

Košarkaši Srbije do 18 godina ubedljivo su savladali Francusku rezultatom 78:67 i plasirali se u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.