Naslovna / Grad / Bioskop / „LED“ ODUŠEVIO I DOMAĆU PUBLIKU
NAKON RUSKE „LED“ ODUŠEVIO I DOMAĆU PUBLIKU

„LED“ ODUŠEVIO I DOMAĆU PUBLIKU

NAKON RUSKE „LED“ ODUŠEVIO I DOMAĆU PUBLIKU

Za samo četiri dana više od 25.000 gledalaca

Film “Led” premijerno je prikazan domaćoj publici 7.marta, a već od narednog dana se našao na repertoaru svih domaćih bioskopa. Za samo četiri dana prikazivanja ovaj ruski hit oduševio je više od 25.000 gledalaca. Da film izaziva posebnu emociju i oduševljenje kod domaće publike, govori i činjenica da u salama po završetku projekcije odjekne aplauz, što nije uobičajena pojava.

NAKON RUSKE „LED“ ODUŠEVIO I DOMAĆU PUBLIKU

Povodom rezultata koji može da se meri i sa brojem gledalaca određenih blokbastera, Miloš Biković je izjavio:

“Činjenica da je film gledaniji od holivudskih blokbastera je dokaz da se ruska kinematografija uspešno takmiči sa Holivudom iako su im budžeti manji za jednu nulu”, i dodao,

“Prisustvo duše i topline je nešto čime ovaj film pleni i dopire do srca gledalaca. Savetujem svima koji ga još uvek nisu pogledali učine to što pre i uvere se zašto je baš ovaj film trenutno najgledaniji.”

Specijalnoj projekciji filma “Led” u bioskopu Dragan Nikolić (UK Parobrod) prisustvovala je i naša legendarna glumica Milena Dravić. Nakon projekcije i razgovora sa mladim kolegom, Milena je imala samo reči hvale:

“Ovo je jedan jako lep film pogotovo za mlad svet, pre svega jer nosi poruku da ne treba gubiti optimizam, već se treba boriti svim snagama i kada je najteže. Naš Miloš Biković je divno odigrao svoju ulogu, kao i njegovi partneri, pa ne čudi informacija da puni kase u Rusiji.”

NAKON RUSKE „LED“ ODUŠEVIO I DOMAĆU PUBLIKU
Milena Dravić i Miloš Biković

 

Inspirisan istinitim dogadjajima, “Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples.

NAKON RUSKE „LED“ ODUŠEVIO I DOMAĆU PUBLIKU

Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

O admin

Proveri takođe

Dobitnici Zlatnog globusa stižu na 47. Fest

Dobitnici Zlatnog globusa stižu na 47. Fest

Neki od filmova koji su u nedelju nagrađeni priznanjem “Zlatni globus” Holivudskog udruženja stranih novinara, …

Prvi rukom oslikan film uskoro ponovo u Beogradu

Prvi rukom oslikan film uskoro ponovo u Beogradu

Film “S ljubavlju, Vinsent: Misterija Van Goga” reditelja Dorote Kobjele i Hjua Velcmena ponovo se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.