Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Majkel Fonc oduševio Beograđane
Majkel Fonc oduševio Beograđane

Majkel Fonc oduševio Beograđane


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Fantastična atmosfera u Studentskom kulturnom centru: Majkel Fonc oduševio Beograđane!

“Osetio sam mnogo pozitivne energije i ljubavi prema plesu u Beogradu. Sjajna atmosfera i na radionicama i na VIVA LA SALSA spektaklu uveče. Organizacija je bila sjajna i sa Al Centrom spremam novu saradnju za sledeću godinu i novi spektakl u Beogradu“ –izjavio je Majkel Fonc nakon dva dana koja je proveo u Beogradu.

“Dali smo sve od sebe da, jednu veličinu poput Fonca, ugostimo i zaljubimo u Beograd. Čini nam se da smo uspeli, jer je njegovo oduševljenje našim gradom, kao i našim plesačima, rezultiralo razgovorom o nastavkom saradnje” – poručili su nam organizatori ovog jedinstvenog događaja.

Majkel Fonc oduševio Beograđane

Al Centro, plesni klub, osnovan je 2012. Godine od grupe zaljubljenika i poštovalaca plesa. Sa željom da rasplešu Beograd, neposustaju, te njihove časove i seminare pohađa veliki broj beograđana. Domaćini su najposećenijih plesnih žurki na Balkanu, kao  i u ovom delu Evrope.

Majkl Fonc je instruktor, koreograf i plesač. Rođen je 1976.,na Kubi. Znanje iz baleta, savremenog i modernog plesa, sticao je u kabareu Tropicana, na Kubi, koji je ujedno i najpoznatiji kabare na svetu. 2000. godine se preselio u Italiju, sa grupom Ire Bata, gde je nadograđivao svoje znanje, što u samoj grupi, što od velikih plesnih učitelja poput Virgalia, Picalisa, Marka Mačetija, kao i mnogih drugih. Na svetskom salsa kongresu 2006-te godine, u Varšavi, osvojio je nagradu za najbolju koreografiju.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Pustite zabavu na najjače i pripremite se za uživanje

Akcija, avantura i borba za pravdu obeležiće ovu filmsku nedelju. Loše vreme koje je najavljeno …

“Svaka limenka se računa” donosi zabavu

Dok je organizacija velikih dogođaja još neizvesna, akcija “Svaka limenka se računa” ohrabruje ljude da …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.