Naslovna / Zvezde i Poznati / Pop Kultura / Melissa obuća u Beogradu (FOTO)
Brazilske cipele Melissa i obuča napokon u Beogradu

Melissa obuća u Beogradu (FOTO)

Brazilske cipele Melissa i obuća napokon u Beogradu

Brazilske cipele Melissa napravljene su od plastike Melflex, hipoalergenske i sto posto se recikliraju.Izlivene u najneverovatnije oblikekoji vase stopalo pretvaraju u skulpturu.Bez obzira na njihov radikalni seksipil ,necete zrtvovati udobnost,jer se mekana plastika prilagodjava obliku Vaseg stopala.Najzanimljivije je da cipele Melissa mirisu.
Kompanija je pomerila granicu kada su poceli da saradjuju sa globalnim zvezdama dizajna. Pored kultne saradnje sa Vivijen Vestvud, Melissa je saradjivala sa Zan Pol Gotjeom, Karlom Lagerfeldom i drugim svetskim dizajnerima.  Na samom otvaranju pojavile su se noge poznate dame koje ocigledno jako dobro poznaju brend Melissa poput Marine Tadic, Tijane Dapcevic, Mirjane Bobic Mojsilovic, Goce Trzan, Suzane Mancic, Milice Bursac, Tamare Dragicevic.
Brazilske cipele Melissa napravljene su od melflex plastike,hipoalergenske,100% reciklabilne plastike izlivene u najneverovatnije oblike koji vaše stopalo pretvaraju u skulpturu. Bez obzira na njihov radikalni seksepil, nećete žrtvovati udobnost, jer se mekana plastika prilagođava obliku vašeg stopala. Kompanija Melissa je pomerila granice kada su počeli da sarađuju sa globalnim zvezdama dizajna. Ili, kako kaže kreativni direktor Edson Matsuo: “Plastika je ograničena samo dizajnerovom kreativnošću.” Saradnja sa Vivienne Westwood počela je 2008. godine i do sada je Vivienne potpisala 21 model ekskluzivno za Melissu. “ Najbolja stvar ovog partnerstva je mogućnost da se kreira moderan proizvod vrlo visokog kvaliteta po pristupačnim cenama“ kaže poznata kreatorka. Pored Vivienne, Melissa sarađue i sa dugim svetski poznatim dizajnerima poput Fernando i Humberto Campana, Gaetano Pesce, Alexander Hercovitch čije modele možete naći u Supermarket concept store-u (Višnjićeva 10).
Sve dodatne informacije možete pronaći na na www.melissa.com.br
Izvor: Gradski Magazin/PR Foto: Vukan Maksimovic

O Zorica Stojković

Proveri takođe

SATI NAS DELE OD VELIKE FREESTYLER-ove žurke! We are the 90’s!

SATI NAS DELE OD VELIKE ŽURKE NA FREESTYLER-u Muzika koja prosto pleni, i uz čije …

Američka R&B i soul diva prvi put u Beogradu!

Američka R&B i soul diva prvi put u Beogradu!

Američka R&B i soul diva i moćan glas koji stoji iza planetarnog hita “Wish I …

Leave a Reply

Your email address will not be published.