Naslovna / Zvezde i Poznati / Pop Kultura / Melissa obuća u Beogradu (FOTO)
Brazilske cipele Melissa i obuča napokon u Beogradu

Melissa obuća u Beogradu (FOTO)

Brazilske cipele Melissa i obuća napokon u Beogradu

Brazilske cipele Melissa napravljene su od plastike Melflex, hipoalergenske i sto posto se recikliraju.Izlivene u najneverovatnije oblikekoji vase stopalo pretvaraju u skulpturu.Bez obzira na njihov radikalni seksipil ,necete zrtvovati udobnost,jer se mekana plastika prilagodjava obliku Vaseg stopala.Najzanimljivije je da cipele Melissa mirisu.
Kompanija je pomerila granicu kada su poceli da saradjuju sa globalnim zvezdama dizajna. Pored kultne saradnje sa Vivijen Vestvud, Melissa je saradjivala sa Zan Pol Gotjeom, Karlom Lagerfeldom i drugim svetskim dizajnerima.  Na samom otvaranju pojavile su se noge poznate dame koje ocigledno jako dobro poznaju brend Melissa poput Marine Tadic, Tijane Dapcevic, Mirjane Bobic Mojsilovic, Goce Trzan, Suzane Mancic, Milice Bursac, Tamare Dragicevic.
Brazilske cipele Melissa napravljene su od melflex plastike,hipoalergenske,100% reciklabilne plastike izlivene u najneverovatnije oblike koji vaše stopalo pretvaraju u skulpturu. Bez obzira na njihov radikalni seksepil, nećete žrtvovati udobnost, jer se mekana plastika prilagođava obliku vašeg stopala. Kompanija Melissa je pomerila granice kada su počeli da sarađuju sa globalnim zvezdama dizajna. Ili, kako kaže kreativni direktor Edson Matsuo: “Plastika je ograničena samo dizajnerovom kreativnošću.” Saradnja sa Vivienne Westwood počela je 2008. godine i do sada je Vivienne potpisala 21 model ekskluzivno za Melissu. “ Najbolja stvar ovog partnerstva je mogućnost da se kreira moderan proizvod vrlo visokog kvaliteta po pristupačnim cenama“ kaže poznata kreatorka. Pored Vivienne, Melissa sarađue i sa dugim svetski poznatim dizajnerima poput Fernando i Humberto Campana, Gaetano Pesce, Alexander Hercovitch čije modele možete naći u Supermarket concept store-u (Višnjićeva 10).
Sve dodatne informacije možete pronaći na na www.melissa.com.br
Izvor: Gradski Magazin/PR Foto: Vukan Maksimovic

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Pevač Staša Brajović jedan je od retkih sa našeg podnevlja koji je uspeo da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda!

Pevač Staša Brajović jedan je od retkih sa našeg podnevlja koji je uspeo da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda!

Naime, on je jedini pevač na svetu čiji album sadrži čak 50 pesama, što je …

PLIVANJE TRI PUTA NEDELJNO SMANJUJE RIZIK OD BOLESTI

Zdravlje jeste najveće bogatstvo, ali u njega ne morate uložiti bogatstvo! Verovali ili ne, ne morate da kupujete čudotvorne preparate niti da se bavite skupim sportovima da biste bili zdravi i dugovečni. Za ostvarenje tog cilja dovoljno da se pravilno hranite i da redovno – plivate. Kad kažemo redovno, to znači tri puta nedeljno po pola sata do sat, što je nedvosmisleno pokazalo istraživanje univerziteta u Vankuveru.  Čak 5.500 ispitanika, koji su zbog životnog stila i lošeg imuniteta bili pod rizikom da obole od određenih bolesti, učestvovalo je u ovom do sada najsveobuhvatnijem ispitivanju učinka plivanja na organizam ali i na psihu. Rezultati su nadmašili očekivanja.   Naime, sistematski pregledi izvršeni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.