Naslovna / Grad / Menadžment kluba “Shake’N’Shake” izdao saopštenje
Shake'N'Shake

Menadžment kluba “Shake’N’Shake” izdao saopštenje

Povodom medijskih natpisa koji su usmereni protiv splava “Shake’N’Shake”, menadžment kluba “Shake’N’Shake” izdao je saopštenje u kojem demantuje reči Vesne Jugović, vlasnice agencije “Miss Yu” koja tvrdi da su oni bacili molotovljeve koktele na njen splav.

“Ovim putem želimo da demantujemo neistinite izjave Vesne Jugović koje su prenete u medijima. Apsolutna je neistina da je bilo ko sa našeg splava ‘preskočio’ na brod Vesne Jugović i namerno izazvao požar. Na našem splavu postoji dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje koje je ovim povodom i dalo izjave istražnim organima”, navodi se u saopštenju.

Kako su rekli iz menadžmenta kluba “Shake’N’Shake”, oni su zabrinuti zbog “učestalih verbalnih napada od strane Vesne Jugović”, i iskoristiće sva pravna i zakonska sredstva kako bi se od njih zaštitili.

“Iskreno se nadamo se da će istražni organi u kratkom vremenskom roku utvrditi sve činjenice i rasvetliti detalje poslednjih događaja. Verujemo u rad državnih organa Republike Srbije kao i da će se u skladu sa zakonom identifikovati odgovorna lica. Nama ne preostaje ništa drugo već da potražimo sudsku zaštitu od Vesne Jugović u vezi sa neistinama koje je iznela”, piše u saopštenju.

Foto: Eko kuća splav Vesne Jugović (Telegraf)

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Novogodišnji operski gala koncert 13. januara u Narodnom pozorištu

Novogodišnji operski gala koncert 13. januara u Narodnom pozorištu

Na Velikoj sceni Narodnog pozorišta 13. januara biće održan tradicionalni Novogodišnji operski gala koncert. Orkestrom …

Dobitnici Zlatnog globusa stižu na 47. Fest

Dobitnici Zlatnog globusa stižu na 47. Fest

Neki od filmova koji su u nedelju nagrađeni priznanjem “Zlatni globus” Holivudskog udruženja stranih novinara, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.