Naslovna / Kolumne / Gradske priče / Nije bitno gde, već sa kim za Novu Godinu!
Nije bitno gde, već sa kim za Novu Godinu!

Nije bitno gde, već sa kim za Novu Godinu!

Već je skoro mesec dana kako nas sleću s pitanjem – Gde ćeš za Novu Godinu?   

Iskreno, od kada je proslava Nove godine postala stvar prestiža, muka nam je od sličnih pitanjaProvedete celi dan spremajući se i razmišljajući o toj večeri, gde su najvažnije te deset sekunde kad svi odbrojavamo do ponoći. Izljubite koga želite, pošaljete par poruka i možete kući. Samo se po tome razlikuje od običnog provoda. Uvek postoji neko razočaranje. Svi su srećni, ljubazni, žele vam sve najbolje – LAŽU. Koliko puta  vam se nije dopala muzika u klubu ili na trgu gde ste slavili Novu godinu, pa vam je bilo dosadno do bola?! Neko će reći: Super je što su devojke dobro raspoložene pod dejstvom alkohola. Zar nisu takve svakog vikenda?! Složićete se da su provodi koji se dugo planiraju i za koje se najviše pripremamo najgori. Prema tome, nema spremanja. Poučeni  iskustvom  znamo sve šta trebamo znati o Novoj.  Provod kao i svaki drugi. Realno je da nemamo dovoljno novca za vrhunsku zabavu, pa se ne vredi nervirati.

Gde god bili biće nam odlično ako je dobra ekipa na okupu. Važno je da celu sledeću godinu provedemo isto kao i ovu, tj. pijani, veseli, srećni što imamo prijatelje koji su uvek  uz nas. Hvala vam što čitate Gradski Magazin i srećna vam Nova godina i Božićni praznici.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Jubilarna 30. izložba Janoša Tarka u Galeriji SULUV

Dug je put jednog autora do 30. samostalne izložbe, ali Janoš Tarko, novosadski slikar osebujnog …

Svetske diplomate: Egipat je sigurna zemlja!

Sve više konzularno-diplomatskih predstavništava u svojim preporukama građanima, u koje zemlje mogu bezbedno da putuju, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.