Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Gradske vesti / Novi ciklus Eucerin® Programa lojalnosti je počeo: KRENITE NA PUT LEPOTE SVOJE KOŽE
Novi ciklus Eucerin® Programa lojalnosti je počeo: KRENITE NA PUT LEPOTE SVOJE KOŽE

Novi ciklus Eucerin® Programa lojalnosti je počeo: KRENITE NA PUT LEPOTE SVOJE KOŽE


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Priključite se Eucerin® Klubu lojalnosti i uz atraktivne poklone obezbedite svojoj koži dodatnu negu i hidrataciju


Ukoliko pripadate sve većoj grupi ljudi koja preparate za negu i higijenu nabavlja u apoteci, verovatno ste već upoznati sa prednostima Eucerin® Programa lojalnosti. Ako niste, sigurno će vas obradovati vest da kupujući u svojoj omiljenoj apoteci, uz sakupljanje poena putem aplikacije Eucerin® Put lepote, možete osvojiti atraktivne Eucerin®  poklone.

Da biste krenuli na svoj Put lepote neophodno je samo da sa Google Play ili Apple Store besplatno skinete istoimenu aplikaciju u verziji za Android ili iOS mobilne uređaje.

Aplikacija Eucerin® Put lepote omogućiće vam, između ostalog, da nakon 100 poena sakupljenih kupovinom Eucerin® preparata, dobijete Eucerin® poklon preparate.

Poene, koji će vam obezbediti atraktivne poklone, dobijate unošenjem podataka o kupovini u aplikaciju. Za to vam je potrebno samo da fotografišete račun, skenirate barkod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite jednostavna uputstva.

Pored toga, dodatne poene, možete ostvariti i na druge načine. Naprimer, ukoliko u aplikaciji Eucerin® Put lepote iskoristite opciju „pozovi prijatelja“. Lakši i brži put do poklona obezbeđuju vam i svi poeni koje ste sakupili do sada, jer njihovim sabiranjem prelazite u viši, srebrni ili zlatni status, kada vam je za ostvarivanje prava na poklon potreban manji broj poena.

Kao posebno atraktivan, u aplikaciji Eucerin® Put lepote do sada se pokazao i kviz na osnovu kog možete dobiti savete o izboru adekvatnog preparata za negu lica, ali i preparata za zaštitu od sunca.

Novi ciklus Eucerin® Programa lojalnosti je počeo: KRENITE NA PUT LEPOTE SVOJE KOŽE

Aktuelni ciklus Eucerin® Programa lojalnosti kao poklon vam donosi Eucerin® Ph5 losion za pranje i Eucerin® Ph5 losion za negu tela.

Preparati iz Eucerin® pH5 linije nežni su prema koži i čine je baršunasto mekom i nežnom na dodir. Obezbeđuju blago čišćenje i negu kože, ne isušujući je. Zahvaljujući formulaciji koja sadrži 5% dekspantenola, pH5 citratni pufer i glicerin, podstiču prirodnu enzimsku aktivnost, regulišu nivo hidratacije u koži i jačaju njen zaštitni omotač.

Novi ciklus Eucerin® Programa lojalnosti je počeo: KRENITE NA PUT LEPOTE SVOJE KOŽE

 

Ciklus Eucerin® Programa lojalnosti traje do 31.jula. Do tog datuma poene možete skupljati unošenjem fotografije računa i skeniranjem bar koda kupljenih preparata, a pravo na poklon možete ostvariti samo ako su preparati kupljeni u istoj apoteci.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Poklon odmor za 280 lekara u hotelu Grand na Kopaoniku

U najvećem hotelskom kompleksu na Kopaoniku sve je spremno za ponovno otvaranje 1. juna. Uz …

Lični pečat vašeg doma

Uređenje životnog postora predstavlja pravi kreativni izazov. Pored osnovnih elementa koje treba osvežiti, ili kupiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.