Naslovna / Nega i Lepota / Kozmetika / NOVO: NIVEA Care & Hold
NOVO: NIVEA Care & Hold

NOVO: NIVEA Care & Hold

Svojom najnovijom plavom linijom proizvoda za stilizovanje kose, NIVEA predstavlja  prvu formulaciju CARE & HOLD koja istovremeno regeneriše i oblikuje.


NOVO: NIVEA Care & Hold

Svojom najnovijom plavom linijom proizvoda za stilizovanje kose, NIVEA kombinuje godine stručnosti u polju oblikovanja kose sa najnovijim inovacijama u oblasti njene nege kako bi predstavila prvu formulaciju koja istovremeno regeneriše i oblikuje.

Milioni žena se svakodnevno suočavaju sa istom dilemom: kako da usklade želju da oblikuju kosu i istaknu svoj individualni stil sa svešću da stilizovanje može da šteti kosi. Već mnogo godina NIVEA proizvodi za stilizovanje prepoznatljivi su po tome da ne isušuju i ne čine kosu teškom, već doprinose njenom zdravom izgledu. Upravo zato NIVEA podiže stilizovanje i negu na viši nivo. Nova NIVEA Care & Hold prva je linija proizvoda za stilizovanje koja pruža regeneraciju i dugotrajno učvršćivanje u okviru jedne inovativne formulacije.

NOVO: NIVEA Care & Hold

Najbolji NIVEA sastojci za oporavljenu kosu prijatnu na dodir

Današnji potrošači svesniji su opasnosti koje stilizovanje može imati za njihovu kosu, pa zato traže proizvode koji će negovati kosu i kožu glave. Novi proizvodi iz NIVEA Care & Hold linije istovremeno neguju i oblikuju. Inovativna formulacija čini frizuru postojanom tokom 24 časa, ne isušuje kosu i regeneriše unutrašnjost vlasi, dok istovremeno pruža volumen. Struktura kose je ojačana i vlasi nisu lepljive što obezbeđuje prirodan, zdrav izgled koji žene vole. Formulacija se bazira na pantenolu: prirodnom provitaminskom sastojku koji ojačava unutrašnjost dlake i hrani svaku pojedinačnu vlas. Osim pantenola, Care & Hold formulacija sadrži i Eucerit®, takozvani „lepi vosak” čiji je NIVEA kreator i vlasnik, a dobija se iz prirodnog vunenog voska. Ova formulacija kosi daje prirodni sjaj, ojačava unutrašnjost dlake i pruža joj snagu i volumen. Kosa je tako u potpunosti zaštićena od spoljašnjih uticaja.NOVO: NIVEA Care & Hold

Postojano fleksibilno učvršćivanje tokom 24 časa za jaču, negovanu i lepu kosu

Kako su se frizure menjale, menjali su se i zahtevi žena u vezi sa proizvodima za oblikovanje kose. Prošla su vremena kada se kosa tapirala, a frizura morala da bude kruta i liči na šlem. Danas se žene osećaju lepo ako izgledaju prirodno i proizvodi moraju da se prilagode tim potrebama.NOVO: NIVEA Care & Hold

NIVEA proizvodi za oblikovanje kose uvek idu u korak sa vremenom i ispunjavaju potrebe potrošača. Za savršeno, prirodno učvršćivanje koje traje 24 časa i ne isušuje kosu, NIVEA nudi Care & Hold penu za stilizovanje koja omogućava postojanu frizuru i bogati volumen, tako da kosa izgleda prirodno i lepršavo. Hranljivi NIVEA Care & Hold gel i kremasti gel pružaju NOVO: NIVEA Care & Holddodatnu strukturu.NOVO: NIVEA Care & Hold

. Njihova lagana mlečna formulacija oblikuje i kosi pruža prirodno, fleksibilno učvršćivanje bez lepljivih tragova. Za prirodan sjaj i postojanu frizuru – gde pritom nećete izgledati kao da nosite šlem – možete da koristite NIVEA Care & Hold sprej. Ovo je savršen proizvod za nanošenje na već oblikovanu frizuru koji kosu čini sjajnom i lepom i pruža joj postojanost bez isušivanja tokom čitavog dana. U kombinaciji, ovi proizvodi kreiraju savršen izgled sa bujnim volumenom i čine kosu prirodno lepršavom.

Voljeni NIVEA miris sada i u proizvodima za stilizovanje kose

 

 

NIVEA Care & Hold proizvodi su poslednja inovacija koja vraća NIVEA negu za kosu u samo srce NIVEA brenda. Plavo pakovanje i stil natpisa „Care & Hold” posebno je osmišljen za ovaj proizvod. Inspirisan originalnim natpisom NIVEA kreme, predstavlja modernu i ženstvenu interpretaciju tih slova. Štaviše, najnoviji proizvodi odišu tradicionalnim NIVEA mirisom prilagođenom upravo ovoj liniji za oblikovanje kose – mirisom koji je već generacijama poznat i voljen i koji potrošači povezuju sa negom, ljubavlju i zaštitom. NIVEA Care & Hold linija kombinuje najbolje aspekte nasleđa i inovacije za kosu koja je regenerisana, lepa i lepršava.

 

 

NIVEA Care & Hold sprej, 250 ml, 356 RSD

NIVEA Care & Hold pena za kosu,150 ml, 356 RSD

NIVEA Care & Hold kremasti gel,150 ml, 458 RSD

NIVEA Care & Hold gel, 150 ml, 366 RSD

 

Novi proizvodi su dostupni od maja 2016.

Foto:promo

Izvor: PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

NOVI: NIVEA Sunshine Love gel za tuširanje

NOVI: NIVEA Sunshine Love gel za tuširanje

NIVEA je  kreirala Sunshine Love gel za tuširanje kojim možete prizvati uspomene na dane leta …

Želite pločice na stomaku? Ovih šest pravila morate da poštujete

Želite pločice na stomaku? Ovih šest pravila morate da poštujete

Poznate fitnes instruktorke otkrivaju kako da izgradite jake trbušne mišiće i dobijete stomak o kakvom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.