Naslovna / Nega i Lepota / Kozmetika / NOVO: NIVEA MICELLAIR® Rose Water linija za čišćenje lica
NOVO: NIVEA MICELLAIR® Rose Water linija za čišćenje lica

NOVO: NIVEA MICELLAIR® Rose Water linija za čišćenje lica

Temeljno čisti kožu i ne isušuje je – novi NIVEA MICELLAIR® Rose Water proizvodi za čišćenje lica sa ružinom vodicom, uklanjaju čak i vodootpornu šminku, pružaju negu i hidrataciju – za kožu nežnu poput latica ruže.

Ružina vodica je sastojak za negu kože koji ima višestruko dejstvo: deluje antibakterijski, neutrališe pH vrednost i hidrira kožu. NIVEA MICELLAIR® Rose Water micelarna voda, gel za čišćenje lica i maramice za uklanjanje šminke temeljno čiste i hidriraju kožu i mogu se koristiti za negu svih tipova kože, čak i za osetljivu.

NIVEA MICELLAIR® Rose Water micelarna voda

Verovatno i vi, kao većina žena, volite šminku i svakodnevno je koristite. Puder, ruž i ajlajner su sve što vam je potrebno da se osećate dobro tokom celog dana. Zato je veoma važno da šminku uklonite temeljno i nežno.

NIVEA  MICELLAIR® Rose Water micelarna voda dubinski čisti pore i uklanja čak i vodootpornu šminku. Mirisna ružina vodica uklanja nečistoće, revitalizuje i hidrira kožu. Koža je temeljno očišćena i meka na dodir i nije isušena. MICELLAIR® Rose Water micelarna voda je pogodna za lice, oči i usne.

NOVO: NIVEA MICELLAIR® Rose Water linija za čišćenje lica          

NIVEA MICELLAIR®  Rose Water gel za čišćenje lica

Pomaže vam da temeljno očistite kožu i uklonite postojanu i vodootpornu šminku ili pripremite kožu za šminku. Novi NIVEA MICELLAIR® Rose Water gel za čišćenje uklanja nečistoće sa kože, a hidratantna ružina vodica čini kožu baršunasto mekom poput latica ruže. Gel dubinski čisti kožu lica i usana i ne isušuje je.

NIVEA MICELLAIR®  Rose Water micelarne vlažne maramice za čišćenje lica

MICELARNE VLAŽNE MARAMICE sa ružinom vodicom efikasno uklanjaju vodootpornu šminku, nežno čiste i toniraju kožu i ne isušuju je. Vlažne maramice sadrže micele koje poput magneta uklanjaju šminku i nečistoće. Nakon upotrebe, koža je čista, osvežena i lepo izgleda.

Delotvorne i praktične za svaki trenutak, NIVEA Micelarne vlažne maramice sa ružinom vodicom nežno uklanjaju čak i vodootpornu šminku sa lica, bez trljanja ili ispiranja. Savršene su za istovremeno toniranje i čišćenje kože bez isušivanja.

 

NOVO – od marta 2019. godine

NIVEA MICELLAIR® Rose Water micelarna voda  400 ml – neobavezujuća preporučena cena oko 550 RSD*

NIVEA MICELLAIR® Rose Water gel za čišćenje 150 ml – neobavezujuća preporučena cena oko 550 RSD*

NIVEA MICELLAIR®  Rose Water micelarne vlažne maramice za čišćenje lica 25kom – neobavezujuća preporučena cena oko 370 RSD*

 

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

O Marija Stevanovic

Proveri takođe

zaljubljeni par

Uprkos svim manama on je uvek uz vas: Ovih 5 stvari može da uradi samo neko ko vas bezuslovno voli!

Svako ima način na koji iskazuje svoju ljubav, ali na ovih 5 stvari je spreman …

Jednostavni načini da sami vežbate u bazenu!

Neurobik za bolje pamćenje

Kako aerobik doprinosi dobroj formi, tako neurobik oblikuje, koncentraciju, rasuđivanje, prilagodljivost… NIJE dovoljno da se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.