Naslovna / Nega i Lepota / Kozmetika / NYX PROFESSIONAL MAKEUP – WORTH THE HYPE MASKARA!
NYX PROFESSIONAL MAKEUP - WORTH THE HYPE MASKARA!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP – WORTH THE HYPE MASKARA!

Osluškujući želje DIY-era, koji su svojim aktivnim učešćem i kvalitetnim sugestijama postali i partneri brenda NYX Professional Makeup, došli smo do lansiranja novog hit proizvoda – WORTH THE HYPE maskare!


NYX PROFESSIONAL MAKEUP - WORTH THE HYPE MASKARA!

I samo ime najnovije maskare je izazvalo pažnju među pripadnicima svetske NYX Professional Makeup beauty zajednice, koja poslednjih godina verno uživa u ponudi profesionalne šminke ovog brenda. Makeup sladokusci širom sveta, koji su uspeli da je isprobaju, apsolutno su oduševljeni i ističu da je WORTH THE HYPE maskara po kvalitetu i svojim performansama apsolutno vredna svog imena!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP - WORTH THE HYPE MASKARA!Jednostavno nanošenje, postojanost, lakoća, a opet savršen izgled prirodnih trepavica, prednosti su najnovije WORTH THE HYPE maskare koju je nova populacija samoukih, digitalno potkovanih šminkerskih umetnika – fanatika za lepotu, brzo usvojila. NYX Professional Makeup najnovija maskara, sudeći po njihovim selfijima, tutorijalima i snepovima, ozbiljno preti da ugrozi trend nošenja veštačkih trepavica.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP - WORTH THE HYPE MASKARA!

 

Profesionalni šminkeri, koji su imali prilike da je koriste, a čije mišljene značajno utiče na novitete koje razvijajamo, ubrajaju je u svoje omiljene make-up proizvode. Ukoliko želite da vam trepavice deluju tamnije, punije, izduženije, a ne želite osećaj težine na njima – WORTH THE HYPE maskara, po njima je pravi izbor!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP - WORTH THE HYPE MASKARA!

Ena Jović, šminkerka: “Ja sam neko ko se zaista retko odlučuje da isproba novitete, bar što se tiče maskara. Sam naziv maskare me je privukao da je isprobam i da procenim da li je pretenciozan. Već posle nekoliko nanošenja shvatila sam da sam sa WORTH THE HYPE maskarom dobila sve što od maskare i očekujem. Za kratko vreme lepo izvuče trepavice,odlično je nadogradiva novim slojevima, ne ulepi ih, postojana je i ne stvara grudvice tokom dana. A najviše volim što je, pored nespornih postojanosti,  uveče lagano uklanjam uz samo par poteza čišćenja micelarnom vodom.”

NYX PROFESSIONAL MAKEUP - WORTH THE HYPE MASKARA!

Njena četkica je dizajnirana tako da savršeno pokriva i najmanje trepavice u uglovima oka.Bez obzira na kvalitet trepavica, tokom nanošenja maskare one se iščešljavaju, a sa svakim potezom i novim slojem stvara se utisak izduženosti, kakav dobijamo i korišćenjem nadograđenih trepavica. Maskara je pogodna za svakodnevnu upotrebu, bilo da ste profesionalci ili početnici u šminkanju, čak i kod osoba sa osetljivim očima, jer u sebi sadrži i ulje jojobe.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP - WORTH THE HYPE MASKARA!

WORTH THE HYPE maskara se lako nanosi, prijatna je za nošenje i vredna je vaše pažnje, jer svi zaslužuju savršene trepavice.#quit fakin’it!

Foto:promo

PRessSerbia

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

The Stranglers prvi put na Beer Festu!

The Stranglers prvi put na Beer Festu!

Kultni britanski bend će prvi put nastupiti na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu. Ovogodišnji 16. Belgrade …

Samsung bi 9. avgusta mogao da predstavi Galaxy Note 9

Samsung bi 9. avgusta mogao da predstavi Galaxy Note 9

Još nekoliko meseci deli nas od dolaska brojnih perjanica, a Bloomberg navodi da bi jedna …

Leave a Reply

Your email address will not be published.