Thursday , November 23 2017
Naslovna / Grad / Gradski Intervju / Od flerta do zavodjenja na proslavi Nove godine kompanije
Od flerta do zavodjenja na proslavi Nove godine kompanije

Od flerta do zavodjenja na proslavi Nove godine kompanije

Veliki broj kompanija organizuje doček za svoje radnike pre prave proslave Nove godine.


Od flerta do zavodjenja na proslavi Nove godine kompanije

Ako čujete da se Nova godina slavi u toku decembra, znajte da je u pitanju proslava Nove godine neke kompanije. Pošto zaposleni često provode više vremena sa kolegama, nego sa svojim prijatelima  i porodicom, veliki broj kompanija organizuje doček za svoje radnike pre prave proslave Nove godine.

Ovim povodom razgovarali smo sa gospodjom Anom Petrović, HR direktorkom iz jedne uspešne multinacionalne kompanije.

Q: Gospodjo Petrović…

A: Ana, molim Vas.

Q: Dobro, Ana. Da li Vaša kompanija svake godine organizuje kompanijsku proslavu Nove godine?

A: Otkad smo počeli da radimo u Srbiji, dakle punih 17 godina, to je naša praksa. Trudimo se da medju našim zaposlenima stvorimo prijateljsku klimu, punu uvažavanja.

Q: Koliko košta organizacija ovakve proslave po osobi? Da li je to značajan trošak za kompaniju?

A: Biću potpuno transparentna. Troškovi organizacije se kreću od 25 do 40 evra po osobi, u zavisnosti koliko ljudi planiramo (što više ljudi – manja cena). U ovakvu ponudu Nove godine  uračunata je kompletna večera( švedski sto) i neograničena konzumacija alkoholnog i bezalkoholnog pića iz domaćeg programa. Ako želite da vaše zaposlene zabavlja neka popularna zvezda, to se obično doplaćuje dodatno.  Ipak, smatram da naši zaposleni to zaslužuju.

Q: Na koji način birate  prostor gde će se održati kompanijska proslava?

A: U vezi sa tim odlučili smo da formiramo mali projektni tim koji je skupio ponude od više restorana i event centara. Konkretno, ove godine u najuži izbor ušli su sledeći restorani: Restoran Košuta, Restoran Grand Ada, Restoran Zlatnik Hall, Restoran Satelit, Restoran Gabbiano, Restoran Glamur, Restoran Diamond Garden, Restoran Ser Zile, Kafana Gaučosi, Kafana Stara pesma i Restoran Balašević. Ovo su restorani koji su dali najozbiljniju ponudu i verujte da nam, nije bilo lako da se odlučimo. Kada je doček Nove godine u pitanju istražili smo veliki broj ponuda i za naše zaposlene izabrali najbolju.

Od flerta do zavodjenja na proslavi Nove godine kompanije

Q: Koji su kriterijumi?

A: Pored cene koja je važna, ali ne i presudna, tu su i kvalitet usluge i hrane, besplatni parking za veliki broj vozila, reputacija, ventilacija, ozvučenje i rasveta, kao i mnogi drugi fakturi. Izmedju prethodno navedenih lokala koji su ušli u uži izbor, bilo je teško prelomiti. Ipak, odluka je doneta, ali zbog poverljivosti podataka danas vam o tome neću pričati.

Q: Kako zaposleni reaguju na ovakav događaj?

A: Najčešće vrlo pozitivno i jedva čekaju taj dan da se provedu. Uvek ima i raznih drugih reakcija, ali to je normalno – nismo svi isti. Smatram da nam ti različiti aspekti i daju snagu, kakvu naša kompanija ima.  Biće im posebno drago, jer pored proslave Nove godine spremamo i veliko iznenadjenje. Medjutim, iznenadjenje ne bi bilo iznenadjenje kada bih ga otkrila.

Q: Dobro, razumem…Da li sami prikupljate ponude?

A: Da budem iskrena, koristimo usluge agencije Reserve koja se odlično pokazala u posredovanju kod ovih proslava, a imamo saradnju i sa nekim specijalizovanim web sajtovima kao što su Kuda večeras, Novagod i Docek.

Q: Hvala Vam puno, Ana.

A: Hvala i Vama.

Izvor:PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

DOBRODOŠLI U EUCERIN® KLUB LOJALNOSTI!

DOBRODOŠLI U EUCERIN® KLUB LOJALNOSTI!

Uz  Eucerin® karticu lojalnosti očekuje vas zadovoljstvo kupovine Eucerin® preparata uz atraktivne poklone za vas …

nilos radicevic uziva

Miloš uživa u luksuznom rizortu!

Model Miloš Radičević uživa u luksuznom rizortu, daleko od očiju javnosti!  Miloš Radičević koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *