Naslovna / Kultura / BIBLIOTEKA / Održana promocija knjige Dragane Jovanović
Održana promocija knjige "Uspeh je u nama" Dragane Jovanović

Održana promocija knjige Dragane Jovanović

Održana promocija knjige “Uspeh je u nama” Dragane Jovanović

U prelepom ambijentu event centra Promenada, sa pogledom na reku, u četvrtak, 7. jula održana je promocija nove knjige Dragane Jovanović „Uspeh je u nama“.

Dugogodišnja instruktorka joge i NLP trener svoje dragoceno znanje i iskustvo pretočila je u ovu inspirativnu knjigu koja pokreće na promenu!

Program je vodila Aida Đedović, a o knjizi su govorile Beba Dragić, novinarka i PR B92, Marija Gičić, Senior Brand Manager Grand Aroma kafe, i Tanja Vučković, PR Lagune. Sve tri dame su se složile u oceni da je Dragana Jovanović pronašla formulu uspeha. Beba Dragić je istakla da je srećna što poznaje Draganu Jovanović jer joj je pomogla u teškim životnim trenucima i da svojim primerom potvrđuje da je Draganin pristup životu učinkovit.

dragana aleksandra

Marija Gičić je rekla da je kompanija Grand Aroma sa zadovoljstvom stala iza Dragane jer u njoj prepoznaje formulu uspeha.

Tanja Vučković je napomenula da je za Lagunu bilo prirodno da objavi knjigu za lični razvoj domaćeg autora koji najbolje poznaje podneblje i osobine i navike našeg stanovništva. „Dragana Jovanović je, svojim znanjem i iskustvom pretočenim u reči, već prvom knjigom ’Sreća je u nama’ pronašla put do čitalaca, tako da novom knjigom očekujem da ćemo otići korak dalje.“

Dragana Jovanović je najpre sa prisutnima podelila svoju sreću zbog promocije nove knjige i istakla da je njena misija da pomaže: „Život se ubrzao, stres se uvećao, poslovi su nas preplavili… Kako da brinemo o sebi da bismo ostali zdravi, srećni i uspešni postao je najveći izazov današnjice.“ Na pitanje koji od mnogobrojnih alata možemo da koristimo pri susretu sa emocionalnim vampirima kojih ima mnogo, Dragana je kratko odgovorila: „Osmeh“.

Održana promocija knjige "Uspeh je u nama" Dragane Jovanović

Promociji su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života, a nastupio je gudački kvartet Wonder Strings. Gosti su uživali i u sjajnom nastupu Aleksandre Kovač.

„Uspeh je u nama“ predstavlja svojevrsni vodič koji vas usredsređuje na stvaranje uspešnog života, a ne samo uspešne karijere!

Uz ovaj jedinstveni priručnik na poklon dobijate poklon DVD sa vežbama.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Izložba posvećena Milošu Crnjanskom u Univerzitetskoj biblioteci

Izložba posvećena Milošu Crnjanskom u Univerzitetskoj biblioteci

U Univerzitetskoj biblioteci “Svetozar marković” u sredu 14. novembra u 13h biće otvorena izložba Kako …

Evo zbog čega je FREESTYLER WINTER STAGE najbolji klub u gradu!

NAJBOLJI SA NAJBOLJIMA! Već smo najavili večerašnju promociju pesme “Tesla” u izvođenju sve popularnijeg Gazda …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.