Naslovna / Razonoda / #U_BIOSKOPU / ODRŽANA SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA “OSVETNICI – RAT BESKRAJA”
ODRŽANA SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA “OSVETNICI – RAT BESKRAJA”

ODRŽANA SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA “OSVETNICI – RAT BESKRAJA”

SINOĆ JE U BIOSKOPU CINEPLEXX BIG U BIG FASHION ŠOPING CENTRU ODRŽANA SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA “OSVETNICI – RAT BESKRAJA” (AVENGERS: INFINITY WAR),  NAJNOVIJEG FILMA O HEROJIMA MARVELOVOG UNIVERZUMA!

Projekciji jednog od najočekivanijih i najuzbudljivijih filmova u ovoj godini “OSVETNICI – RAT BESKRAJA” prisustvovali su brojni fanovi, poznate ličnosti i predstavnici medija koji su oduševljeno reagovali i komentarisali, a smeh i aplauzi orili su se punom bioskopskom dvoranom i za vreme trajanja filma. Atmosfera za pamćenje vladala je Šoping Centrom BIG FASHION koji je nesebično podržao ovaj događaj i bioskopom Cineplexx BIG, jednim od najlepših i najmodernijih bioskopa kod nas, a pozitivna energija obeležila je veče za nama.

Ovaj događaj upriličili su prijatelji iz kluba Valinor Srbija, koji su pretpremijerno veče učinili još uzbudljivijim i predstavili se u kostimima omiljenih Osvetnika.
Brojne poznate ličnosti, filmofili i ljubitelji dobre akcione avanture su takođe uživali u fantastičnoj atmosferi, među kojima su glumci Dragoljub Mićko LjubičićLuka Raco,pevač Igor Lazić Niggor, reditelj Stevan Filipović i drugi.

ODRŽANA SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA “OSVETNICI – RAT BESKRAJA”
Film “Osvetnici – Rat beskraja” zatiče Osvetnike i njihove saveznike u borbama za očuvanje sveta, ali opasna pretnja pod imenom Tanos pojaviće se iz senke kosmosa.  Tanos, najozloglašeniji tiranin širom svih galaksija, neće se zaustaviti dok ne skupi svo Kamenje Beskraja, u svom pohodu da poseduje nezamislivu moć nad celim čovečanstvom. Okupljajući tim iz svake franšize filmova o omiljenim superherojima, film “Osvetnici – Rat beskraja” donosi nam ultimativnu i najsmrtonosniju borbu svih vremena, epski doživljaj i nezaboravno bioskopsko iskustvo u kom će uživati sve generacije.Premijerne projekcije filma biće održane večeras, u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Fontana, Cine Grand  Capitol Park Rakovica, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza,Cineplexx Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva).Od četvrtka 26. aprila “OSVETNICI – RAT BESKRAJA” biće na redovnom repertoaru svih bioskopa.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

DANAS POČINJE BEER FEST! Róisín Murphy večeras na Ušću!

DANAS POČINJE BEER FEST! Róisín Murphy večeras na Ušću!

Britanska elektro-pop-art diva Róisín Murphy nastupiće na beogradskom Ušću, prvog dana festivala, u sredu, 15. avgusta od …

Besplatan koncert Femija Kutija na Kalemegdanu

Besplatan koncert Femija Kutija na Kalemegdanu

Femi Kuti, nigerijski muzičar, princ “afrobita”, i dostojni naslednik svog oca, Fela Kutija, ponovo će …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.