Naslovna / Grad / Beograd / Organizujte sami svoju zabavu uz odlične filmske poslastice

Organizujte sami svoju zabavu uz odlične filmske poslastice


Filmski program koji garantuje puno zabave ulepšaće vam i ovu nedelju. Svaki od njih „krije” sadržaj koji odgovara vašim potrebama, od napetih kik-boks mečeva, preko dokumentaraca i misterioznih zapleta.
Neverovatan spektakl zvuka i svetla, kik-boks i MMA gala veče, u kom ćete videti najbolje rumunske borce, ali i borce iz mnogih drugih zemalja. Vrhunski događaj u kom će se heroji borilačkih veština iz Rumunije sresti sa nekim od najjačih protivnika možete pratiti od 21 čas u četvrtak na kanalu FightBox HD.
Narednog dana, na kanalu FilmBox Extra, u 21 čas emitovaće se film „Inspektor Benks: Posledice”. Uporni i tvrdoglavi inspektor Benks razotkriva zastrašujuće slučajeve ubistava uz pomoć mladih detektivki, Eni Kebot i Helen Morton. Policajac je ubijen tokom intervencije u slučaju porodičnog nasilja. Njegov partner savladava ubicu, Markusa Pejna, ali Pejn ostaje u komi. Kad mesto gnusnog zločina istraži inspektor Benks, shvata da je u domu serijskog silovatelja i ubice. Žrtve četiri tekuće istrage su sahranjene u podrumu, ali nedostaje peta, koja je možda još uvek živa. Benks će dati sve od sebe da je pronađe.
Prvog dana vikenda u 19 časova na kanalu DocuBox HD, biće emitovan dokumentarni film „Bokasa – poslednji afrički car”. Nemojte misliti da neko pokušava da rehabilituje toliko osporavanog i napadanog diktatora – nemoguće je poricati krv na Bokasinim rukama. Ali, nije napraviljen još jedan audio-vizuelni pamflet, već je cilj bio razotkrivanje mračne strane ovog diktatora i prikazivanje zapanjujuće ličnosti tiranina: ponekad darežljivog i humanog, često prekog i surovog, pravog apsurdnog i ćudljivog megalomanijaka.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Hedonizam dostiže novi nivo

Petnaestog juna se slavi jedan od omiljenih praznika hedonista – Svetski dan hrane! U to …

Bezbednost hrane u Srbiji

Bezbednost hrane, primena novih tehnologija u sledljivosti hrane i poštovanje visokih standarda bile su glavne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.