Naslovna / Nega i Lepota / Kozmetika / OTKRIJTE FORMULU PERSONALIZOVANE NEGE SA MAKSIMALNIM REZULTATIMA!
OTKRIJTE FORMULU PERSONALIZOVANE NEGE SA MAKSIMALNIM REZULTATIMA!

OTKRIJTE FORMULU PERSONALIZOVANE NEGE SA MAKSIMALNIM REZULTATIMA!

U ZU Apoteci Lilly Drogerie u Zemunu otvoren je Eucerin® Dermo centar u kome je dostupan besplatni pregled kože skenerom i personalizovani tretman Eucerin® preparatima. 


Eucerin Dermo centar- skener, tretman i preporukaEkspertiza, iskustvo duže od jednog veka i najnovija tehnološka dostignuća dermokozmetičkog brenda Eucerin®, od sada su vam potpuno dostupni – uz besplatni pregled kože skenerom i personalizovani tretman u Eucerin® Dermo centru u ZU Apoteci Lilly Drogerie u Zemunu dobićete i savete kako da adekvatno negujete kožu

 

“Poznajem svoju kožu, biram samo proverene preparate i na tretmane odlazim samo kod stručnjaka u koje imam potpuno poverenje” – najčešći je odgovor dama čijem se tenu i mladalačkom izgledu kože mnogi dive. Zvuči jednostavno, ali sigurno ste se i sami uverili, u praksi ni jedan od  elemenata ove “formule” nije lako ostvariti.

Čak i ako znate kom tipu pripada vaša koža i da li je osetljiva ili ne, to nije dovoljno da budete sigurni da joj preparari koje birate odgovaraju. Recimo, bez obzira da li je masna, suva ili kombinovana, može joj biti potreban viši nivo hidratacije. Takođe, mrlje koje kvare ujednačenost vašeg tena najverovatnije jesu posledica UV zračenja, ali upravo od odgovora na pitanje kada su nastale, zavisi i način na koji možete da ih umanjite ili otklonite. Slične nedumice treba razrešiti i kada je u pitanju antiage nega. Kada započeti, koje znake starenja, bore, gubitak volumena ili elastičnosti, „ciljati“, u kojem dobu i kojim preparatima? Kada na red dođe izbor tretmana i stručna pomoć, situacija se dodatno komplikuje, jer u velikoj ponudi teško je sve isprobati i izabrati, a neretko, prepreka su i cenovna ograničenja.Eucerin Dermo centar- skener, tretman i preporuka

Zato se mnoge dame u nezi kože često oslanjaju na instikte i iskustvo, priželjkujući da jednog dana pronađu stručnu pomoć koja im je lako dostupna, u koju mogu da imaju puno poverenje i na čije preporuke o nezi mogu da se oslone. Upravo takav, personalizovani tretman, koji uključuje dijagnostikovanje tipa, stanja i potreba vaša kože uz stručne savete farmaceuta o izboru preparata, sada je dostupan u Eucerin®  Dermo centru u ZU Apoteci  Lilly Drogerie u Zemunu!

Uz upotrebu skenera naučno dizajniranog da otkrije tajne kože, stručni tim Eucerin®Dermo centra kreiraće personalizovani tretman Eucerin®  preparatima koji je u potpunosti prilagođen potrebama vaše kože. Nakon tog, prema svedočenju dama koje su tretman isprobale – vrhunskog uživanja, dobićete i savete kako da izaberete adekvatne preparate za negu i uz koju rutinu nege će te postići maksimalne rezultate. Sa ciljem da se pridružite ili ostanete u klubu onih dama koje znaju “formulu” lepote i zdravlja svoje kože.

 

INFO PLUS:

Vaučer za besplatni pregled kože skenerom i jedinstveni personalizovani tretman u Eucerin®  Dermo centru u ZU Apoteci  Lilly Drogerie u Zemunu (Glavna 24) , možete dobiti uz kupovinu Eucerin®  preparata u iznosu od preko 3.999 dinara na jednom računu, ili kao član Lilly Loyality kluba, uz ukupnu mesečnu kupovinu bilo kojih proizvoda u iznosu od 9.999 dinara. O načinu zakazivanja termina raspitajte se u bilo kojoj ZU Apoteci  Lilly Drogerie.

Izvor:PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Emir na korak od finala Evropskog prvenstva, oborio lični rekord sezone!

Emir na korak od finala Evropskog prvenstva, oborio lični rekord sezone!

Emir na korak od finala Evropskog prvenstva! Srpski atletičar zauzeo treće mesto u svojoj kvalifikacionoj …

"Orlići" U FINALU Evropskog prvenstva!

“Orlići” U FINALU Evropskog prvenstva!

Košarkaši Srbije do 18 godina ubedljivo su savladali Francusku rezultatom 78:67 i plasirali se u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.