Naslovna / Grad / Beograd / POPUST OD 10 ODSTO NA REZERVACIJE GRUPNIH KARATA

POPUST OD 10 ODSTO NA REZERVACIJE GRUPNIH KARATA


Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, od danas, pa u narednih nedelju dana, nudi popust od 10 odsto na grupe od 11 i više osoba za sve letove koji su u opticaju tokom zimske sezone.
Svi ljubitelji putovanja u narednih nedelju dana mogu lakše da stignu do svojih karata! Pravo je vreme da rezervišete let, za svoje grupno putovanje, do neke od brojnih destinacija koje su u ponudi Wizz Aira. Sve svoje rezervisane karte u periodu od nedelju dana možete iskoristiti na svim letovima i destinacijama iz Beograda i Niša koji su u ponudi u trajanju cele zimske sezone, na vama je samo da odaberete.
Popust od 10 odsto se odnosi na avionske karte za grupe, uključujući takse i obavezne troškove, bez administrativne takse. Popust važi u periodu 15-22h (po centralnoevropskom vremenu) počev od 15. do 22. novembra 2018. godine i odnosi se na rezervacije putem sajta wizzair.com. za grupe od 11 do 55 osoba, koje ne ispunjavaju kriterijume studentske ili seniorske grupe. Popust se ne odnosi na rezervacije gde se cena avio-arte ne pojavljuje automatski već putnik treba da je zatraži. Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti okončana do 31. marta 2019. godine. Iskoristite priliku i rezervišete svoj let po povoljnoj ceni.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Proslava 10. rođendana akcije Limenkica – ulaznica

Pozorišno edukativni projekat Limenkica – ulaznica obeležiće u nedelju 19. maja svoj 10. rođendan u …

MAXI OPET OMILJENI SUPERMARKET KUPACA

Potrošači su i ove, kao i prethodne dve godine, odabrali Maxi supermarkete kao preporuku za …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.