Naslovna / Lifestyle / #NE_PROPUSTITE / PORODIČNI DAN U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

PORODIČNI DAN U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

Porodični dan u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza, UŠĆE Shopping Center i Delta City održaće se u nedelju, 22. marta u periodu od 12 do 17 časova.

Svi posetioci bioskopa će imati priliku da se zabave uz tematske aktivnosti i da uživaju u filmu „Kod kuće“ sa Sarom Jovanović i Ivanom Zekićem u glavnim ulogama.

Preterano optimistična i pomalo nesposobna vanzemaljska rasa Buv, koju predvodi Kapetan Smek, beži od smrtnih neprijatelja i dospeva na Zemlju. Ubeđeni da čine uslugu ljudskoj rasi, počinju da iseljavaju ljude sa Zemlje. Međutim, snalažljiva devojčica Tip uspeva da izbegne zarobljavanje. Dok beži, društvo joj pravi prognani Buv pod imenom Ou, koji je slučajno obavestio smrtne neprijatelje vanzemaljce da se Buv rasa krije na Zemlji.

U periodu od 12 do 17 časova najmlađi posetioci će moći da učestvuju u likovnoj radionici i crtanju po licu sa motivima inspirisanim filmom „Kod kuće“, ali i da učestvuju u ostalim tematskim aktivnostima koje smo pripremili. Mališani će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti „Mali Politikin Zabavnik“ ili časopis „Lili“, dok će se postioci bioskopa Cineplexx Delta Cityimati priliku da se druže sa Sarom Jovanović, Ivanom Zekićem i ostatkom ekipe koja je zadužena za sinhronizaciju filma na srpski jezik.

Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „Zvončica i čudovište iz Nedođije“, „Ovčica Šone “  i „Asteriks: Naselje bogova“ sinhronizovani na srpski jezik.

 Trejler filma „Kod kuće“ koji će se prikazivati u 2D i 3D tehnologiji možete pogledati na sledećem linku:

Film će se na redovnom repertoaru bioskopa naći od 26. marta u distribuciji MegaComFilm distributerske kuće.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

IDEALNI ODNOS CENE I KVALITETA

Današnji kupac mnogo spremnije kreće u kupovinu nego ranijih godina. Izvori informacija nalaze se svuda …

Otvorena ekskluzivna izložba fotografija Lejdi Dajane u Westu 65

Ekskluzivna izložba modnih fotografija najvoljenije princeze na svetu, Lejdi Dajane otvorena je u West 65 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.