Naslovna / Razonoda / Putovanja / Premijerka otvorila 40.Sajam turizma
sajam turizma, otvaranje, premijerka, ana brnabić

Premijerka otvorila 40.Sajam turizma

Otvaranje sajmova turizma, vina, hotelsko-ugostiteljske opreme i suvenira spektakl je koji svake godine privuče veliku pažnju gostiju, izlagača i posetilaca Beogradskog sajma. Tako je bilo i ove godine, a jubilarni, 40. Sajam turizma i tri srodne manifestacije svečano je otvorila Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije.


Ana Brnabić: na svaki uloženi dinar, vrati nam se evro

Naglašavajući da nema većeg zadovoljstva od pozdravljanja uspešnih, što Sajam turizma i čitava turistička privreda svakako jesu, premijerka je rekla da sve ono što se promoviše na ovoj manifestaciji predstavlja najlepše lice naše zemlje:

 

– Srbija je ponovo postala prepoznatljiva zahvaljujući turizmu, sve više ljudi zna koliko je lepa, gostoljubiva, bogata i koliko su svi koji u nju dođu dobrodošli. Američka TV mreža CNN proglasila je Srbiju drugom turističkom destinacijom na svetu koju treba posetiti u 2018. godini, a Njujork tajms je srpsku prestonicu svrstao među 52 grada koja, takođe, obavezno treba posetiti ove godine. Sve uloženo u turizam se vraća, višestruko se isplati i zato pripremamo još mnogo novih investicija. Na svaki uloženi dinar vrati nam se jedan evro, a svako ko jednom poseti Srbiju – „sutra“ dovede još dva gosta. Nastavićemo i sa podelom vaučera za odmor domaćih gostiju u Srbiji, nastavićemo i sa promocijom svih segmenata turizma. Posebno zadovoljstvo mi je da pozdravim predstavnike Grčke, koja je „zemlja partner“, a izuzetna čast da jubilarni, 40. Sajam turizma proglasim otvorenim, rekla je Ana Brnabić.

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

PRINCEZA KATARINA URUČILA ULTRAZVUČNU OPREMU VREDNU 73.000 EVRA INSTITUTU ZA ONKOLOGIJU I RADIOLOGIJU SRBIJE

PRINCEZA KATARINA URUČILA ULTRAZVUČNU OPREMU VREDNU 73.000 EVRA INSTITUTU ZA ONKOLOGIJU I RADIOLOGIJU SRBIJE

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina u pratnji Nj.E. Kati Čabe, ambasadorke Kanade u Srbiji, zvanično …

NAJJAČA ŽURKA U GRADU!!! Večeras IDJ TV PARTY u klubu FREESTYLER WINTER STAGE!

Gosti kluba FREESTYLER WINTER STAGE večeras će biti u prilici da prisustvuju još jednoj FENOMENALNOJ …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.