Naslovna / Grad / Represent Communications PR agencija godine 2015
Represent Communications

Represent Communications PR agencija godine 2015

Represent Communications PR agencija godine 2015 i priznanje u tri kategorije

Agencija Represent Communications, proglašena je za – PR agenciju godine 2015, od strane Društva Srbije za odnose s javnošću. Pored ove prestižne nagrade, agencijia je dobila PRiznanja i u tri pojedinačne kategorije.

Za najbolji u kategoriji Korporativne komunikacije za velika preduzeća, proglašen je projekat „Proslava 10 godina od akvizicije Rosa vode“, koji je agencija realizovala u saradnji sa Coca-Cola sistemom. U kategoriji Komunikacija društveno-odgovornih projekata, najbolji je projekat „Pomažemo da imaju i oni koji nemaju“, realizovan za komapaniju Delhaize Serbia, dok je „Prva ženska ekspedicija na Himelajima“ najbolja krizna komunikacija.

 Ušli smo u finale za dodelu PRiznanja sa ukupno devet projekata. Nagradu su dobili najbolji među najboljima. A iza svih stoji Represent kao najbolja PR agencija godine. Veoma sam ponosan i srećan jer ova PRiznanja znače da smo moj tim i ja uradili dobar posao.  Znači da je vredelo što smo se trudili, borili, ponekad rizikovali i da smo vredni poverenja svih naših dugogodišnjih i novih klijenata – istakao je dr Borislav Miljanović, direktor agencije Represent Communications i dodao da će njegov pobednički tim nastaviti da ide istim stopama i narednih godina. 

Priče čine naš život zanimljivijim i povezuju nas sa drugim ljudima. Deo smo najveće svetske komunikacijske PR mreže Weber Shandwick, čija smo afilijacija od 2006. godine. Sa našim partnerima prisutni smo i na tržištu Crne Gore, Bosne i Hercegovine (Federacije i Republike Srpske), Kosova i Albanije, Hrvatske i Makedonije. Ponosni smo na veliki broj probono aktivnosti koje smo realizovali u saradnji sa našim partnerima, kao i na mnogobrojne humanitarne aktivnosti u kojima smo učestvovali zajedno sa našim zaposlenima. Nastojimo da održimo najviši nivo etičnosti i otvorenosti u svim našim projektima.

O Tamara Stević

Proveri takođe

PUN GAS OD OVOG UTORKA: NAJBOLJE DEVEDESETE NA SPLAVU FREESTYLER!

Jedina svetla tačka poslednje dekade prošlog veka je muzika, a samo najveće hitove koji su …

PLIVANJE TRI PUTA NEDELJNO SMANJUJE RIZIK OD BOLESTI

Zdravlje jeste najveće bogatstvo, ali u njega ne morate uložiti bogatstvo! Verovali ili ne, ne morate da kupujete čudotvorne preparate niti da se bavite skupim sportovima da biste bili zdravi i dugovečni. Za ostvarenje tog cilja dovoljno da se pravilno hranite i da redovno – plivate. Kad kažemo redovno, to znači tri puta nedeljno po pola sata do sat, što je nedvosmisleno pokazalo istraživanje univerziteta u Vankuveru.  Čak 5.500 ispitanika, koji su zbog životnog stila i lošeg imuniteta bili pod rizikom da obole od određenih bolesti, učestvovalo je u ovom do sada najsveobuhvatnijem ispitivanju učinka plivanja na organizam ali i na psihu. Rezultati su nadmašili očekivanja.   Naime, sistematski pregledi izvršeni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.