Naslovna / Zvezde i Poznati / Pop Kultura / Radio S: Nataša Bekvalac otvorila projekat “Pet veličanstvenih”
Radio S: Nataša Bekvalac otvorila projekat “Pet veličanstvenih”

Radio S: Nataša Bekvalac otvorila projekat “Pet veličanstvenih”

Radio S: Nataša Bekvalac otvorila projekat “Pet veličanstvenih” iza koga se potpisuje Radio S I kompozitorka Sara Milutinović startovao je danas tačno u podne na talasima Radija S.

U emisiji “Dan sa Natalijom“ Nataša Bekvalac predstavila je svoju pesmu „Žeton“ sa kojim je zvanično otvorila ovu akciju najslušanijeg radija u Srbiji. U isto vreme na zvaničnom Youtube kanalu Radija S objavljen je i video spot za ovu pesmu.

 

Pored Nataše Bekvalac u ovom projektu učestvuju i Jelena Tomašević, Aleksandra Radović, Emina Jahović i Marija Šerifović, a sledeća sreda 15. Jun zakazana je za premijeru pesme „Život u koferima“ Jelene Tomašević.

Ideja Radija S je da na ovaj način promoviše muziku, ali i da svim slušaocima pokloni pet novih hitova i video spotova  uz koje će uživati u predstojećim letnjim mesecima, ali i tokom cele godine.

Sve aktuelnosti u vezi sa projektom „Pet veličanstvenih“, ekskluzivne premijere, intervjue  i aktuelnosti možete pratiti na Facebook stranici Radija S, ali i ukoliko redovno slušate Radio S.

Spot za pesmu:

Za muziku je počela da se interesuje još kao jako mala, pa je tako Nataša Bekvalac, trenutno najpopularnija pop pevačica u Srbiji, jedan od svojih prvih većih nastupa imala davne 1990. u tada najpopularnijoj dečijoj emisiji “Muzički tobogan”. Već tada se znalo da će postati zvezda. Deset godina kasnije, nakon raznih nestašluka koje je pravila, pa čak i bežala od kuće zbog ljubavi, Nataša je odlučila da se osamostali. Završila je višu trenersku školu u roku, a onda uz pomoć roditelja, Mire i Dragoljuba (poznatog fudbalskog trenera) Bekvalca, kupuje stan u Novom Sadu, a onda 2001, shodno promenama na koje se odlučila, izdaje i prvi album pod nazivom “Ne brini”. Od početka karijere bila sam iskrena, iako sam marketinški grešila – rekla je jedna od najpopularnijih pop pevačica još u vreme kad nije ni slutila šta će joj se u životu sve izdešavati. Posle Dačine saobraćajke, često su je optuživali za neverstvo i spajali je sa raznim muškarcima, ipak ona je i dalje u braku sa Danilom Ikodinovićem sa kojim ima i ćerku Hanu

Radio S: Nataša Bekvalac otvorila projekat “Pet veličanstvenih”

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Ovo su najlepše devojke u Srbiji!

Ovo su najlepše devojke u Srbiji!

I taman kada pomislite da vas kompanija „Miss YU“ ne može više ni sa čim …

ŠABAN ŠAULIĆ NAPUNIO ARENU: Spektakl za 50 godina karijere (FOTO / VIDEO)

ŠABAN ŠAULIĆ NAPUNIO ARENU: Spektakl za 50 godina karijere (FOTO / VIDEO)

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sinoć održao koncert u beogradskoj Areni kojim je obeležio 50 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.