Naslovna / Grad / Beograd / REŠENJE JE U PRAKTIČNOSTI!

REŠENJE JE U PRAKTIČNOSTI!


Predsoblje predstavlja ogledalo vašeg doma, prostoriju u kojoj prvo dočekate svoje goste i iz koje ih ispraćate, stoga je neophodno da bude funkcionalno i efektno. Uglavnom je to manja prostorija sa određenim funkcijama, primarno za odlaganje stvari.
Glavna odlika jednog predsoblja je da bude praktično, baš iz gore navedenih razloga, jer se na malom prostoru treba napraviti što veća funkcionalnost.
Predsoblje COMO biće moderno i funkcionalno rešenje za opremanje predsoblja svih dimenzija jer se sastoji od elemenata koje možete kombinovati shodno vašim potrebama. Takođe, poseduje čiviluke u dva dekora. U dekoru betona, i u dekoru sivog hrasta, što će dodatno olakšati uklapanje sa ostalim nameštajem u vašem domu.
Ogledalo će vizuelno produbiti i povećati prostor, a biće vam svakako jako korisno za popravljanje šminke pred sam izlazak iz kuće.
Poseban benefit koji predsoblje COMO poseduje je klupa za odlaganje obuće sa tapaciranom površinom za sedenje.
Osim prostora za odlaganje obuće i garderobe, tu je i fioka gde možete čuvati ključeve od kola, ulaznih vrata i sve one sitnice kojima je mesto baš u predsoblju.
Predsoblje COMO će vam olakšati život svojim uoptrebnim prostorom, a moderan dizajn će gostima koji prvi put dolaze kod vas staviti do znanja da imate istančan ukus i da brinete o svakom detalju.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Prvi Super Can Fest protekao u znaku zanatskog piva i limenke

Najnoviji ukusi vrhunskog zanatskog piva 15 karaft pivara iz cele Evrope privuklo je na prvi …

Dobra zabava se nastavlja i u oktobru

Prepoznatljivi jesenji mesec ovoga puta ne donosi sa sobom melanholično raspoloženje. Baš suprotno – o …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.