Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Škola poslovnih veština organizuje otvoreno predavanje: Maura Sweeney Autor, podkaster i novinar Huffington Post-a

Škola poslovnih veština organizuje otvoreno predavanje: Maura Sweeney Autor, podkaster i novinar Huffington Post-a

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka organizuje otvoreno predavanje:

Maura Sweeney

Autor, podkaster i novinar Huffington Post-a

Tema predavanja: Životne priče za liderstvo i lični razvoj (Life Stories for Leadership and Self-Empowerment)

Predavnje će se održati u sredu, 7. aprila 2015. sa početkom u 18h na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, sala 15, Jove Ilića 154.

Uspešni advokat, novinar i podkaster, Maura Svini, podstiče i ohrabruje buduće lidere svih uzrasta ,,da postanu osobe od uticaja tako što će živeti srećno i ispunjeno, šireći pritom pozitivan uticaj na druge”. Kao višestruko nagrađivani menadžer i poznati javni advokat na Floridi, iskoristila je sve elemente svog iskustva kako bi inspirisala druge da dostignu svoj maksimum i prikažu sebe u najboljem svetlu – bez obzira na uzrast, rasu ili okolnosti. Gostujući svake nedelje na brojnim američkim radio-stanicama, svojim neodoljivim pričama ostavlja snažan i ohrabrujući utisak na slušaoce. Takođe, poseduje svoj lični, nedeljni podkast na iTunes & Stitcher Radio. Njeni tekstovi se redovno mogu naći na raznim sajtovima kao što su Huffington Post, Midlife Boulevard, Aspire Magazine, Self-Growth.com, Project Eve, Better After 50, kao i na ostalim sajtovima za lični razvoj. Kao strastvena plesačica, davala je intervjue za Match.com, Prime Time TV, regionalne televizijske mreže, pa čak i za britanski BBC radio.

Ova zabavna žena puna entuzijazma, kombinujući lično iskustvo i uspešnu karijeru, proputovala je preko 50 zemalja kako bi svoje transparentne i osnažujuće priče podelila sa svojom publikom.

Predavanje gospođe Maure se održava u okviru projekta Škola poslovnih veština, koje organizuje studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih država u Srbiji. Cilj projektra je da pruži mladima znanje i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredilo i što bolje iskoristio intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji. Neke od tema kojima se Škola poslovnih veština bavi su: preduzetništvo, liderstvo, diplomatski odnosi, komunikacija, odnosi sa javnošću, timski rad, psihologija uspeha, poslovna etika, ljudska prava, lokalni razvoj, demokratija.

U okviru projekta učestvovali su brojni domaći i strani predavači: dr Džon Lenoks (profesor sa Univerziteta Oksford), dr Jurgen Spis (direktor instituta za Humanističke nauke), Vanja Udovičić (ministar omladine i sporta u Vladi Srbije), Gi Đoken (izvršni direktor UNESCO centra za mir iz Vašingtona), Uve Fredhajm (generalni direktor kompanije Telenor u Srbiji), Nj.E. Nils Ragnar Kamsvag (ambassador Kraljevine Norveške u Srbiji), Dragana Roter (rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Vip mobajl) i mnogi drugi.

Nova sezona započeta je predavanjem dobitnice Nobelove nagrade za mir za 2003. godinu, dr Širin Ebadi iz Irana, koje je održano 22. oktobra 2014. godine u Beogradu.

Plakat za portale

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Dragana Kuprešanin: Nevidljivi talas ‒ eksperimentalni taktilni strip

Dragana Kuprešanin: Nevidljivi talas ‒ eksperimentalni taktilni strip

Pozivamo vas na otvaranje izložbe eksperimentalnog taktilnog stripa Dragane Kuprešanin pod nazivom “Nevidljivi talas”, u …

OVAJ PRIRODNI BISER SRBIJE NE BISTE SMELI DA ZAOBIĐETE!

Turistički i prirodni biser ovog dela Evrope svakako je Stara planina ujedno i jedna od …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.