Monday , August 21 2017
Naslovna / Grad / Beograd / Škola poslovnih veština organizuje otvoreno predavanje: Maura Sweeney Autor, podkaster i novinar Huffington Post-a

Škola poslovnih veština organizuje otvoreno predavanje: Maura Sweeney Autor, podkaster i novinar Huffington Post-a

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka organizuje otvoreno predavanje:

Maura Sweeney

Autor, podkaster i novinar Huffington Post-a

Tema predavanja: Životne priče za liderstvo i lični razvoj (Life Stories for Leadership and Self-Empowerment)

Predavnje će se održati u sredu, 7. aprila 2015. sa početkom u 18h na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, sala 15, Jove Ilića 154.

Uspešni advokat, novinar i podkaster, Maura Svini, podstiče i ohrabruje buduće lidere svih uzrasta ,,da postanu osobe od uticaja tako što će živeti srećno i ispunjeno, šireći pritom pozitivan uticaj na druge”. Kao višestruko nagrađivani menadžer i poznati javni advokat na Floridi, iskoristila je sve elemente svog iskustva kako bi inspirisala druge da dostignu svoj maksimum i prikažu sebe u najboljem svetlu – bez obzira na uzrast, rasu ili okolnosti. Gostujući svake nedelje na brojnim američkim radio-stanicama, svojim neodoljivim pričama ostavlja snažan i ohrabrujući utisak na slušaoce. Takođe, poseduje svoj lični, nedeljni podkast na iTunes & Stitcher Radio. Njeni tekstovi se redovno mogu naći na raznim sajtovima kao što su Huffington Post, Midlife Boulevard, Aspire Magazine, Self-Growth.com, Project Eve, Better After 50, kao i na ostalim sajtovima za lični razvoj. Kao strastvena plesačica, davala je intervjue za Match.com, Prime Time TV, regionalne televizijske mreže, pa čak i za britanski BBC radio.

Ova zabavna žena puna entuzijazma, kombinujući lično iskustvo i uspešnu karijeru, proputovala je preko 50 zemalja kako bi svoje transparentne i osnažujuće priče podelila sa svojom publikom.

Predavanje gospođe Maure se održava u okviru projekta Škola poslovnih veština, koje organizuje studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih država u Srbiji. Cilj projektra je da pruži mladima znanje i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredilo i što bolje iskoristio intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji. Neke od tema kojima se Škola poslovnih veština bavi su: preduzetništvo, liderstvo, diplomatski odnosi, komunikacija, odnosi sa javnošću, timski rad, psihologija uspeha, poslovna etika, ljudska prava, lokalni razvoj, demokratija.

U okviru projekta učestvovali su brojni domaći i strani predavači: dr Džon Lenoks (profesor sa Univerziteta Oksford), dr Jurgen Spis (direktor instituta za Humanističke nauke), Vanja Udovičić (ministar omladine i sporta u Vladi Srbije), Gi Đoken (izvršni direktor UNESCO centra za mir iz Vašingtona), Uve Fredhajm (generalni direktor kompanije Telenor u Srbiji), Nj.E. Nils Ragnar Kamsvag (ambassador Kraljevine Norveške u Srbiji), Dragana Roter (rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Vip mobajl) i mnogi drugi.

Nova sezona započeta je predavanjem dobitnice Nobelove nagrade za mir za 2003. godinu, dr Širin Ebadi iz Irana, koje je održano 22. oktobra 2014. godine u Beogradu.

Plakat za portale

 

O Maja Otasevic

Proveri takođe

NAJBOLJI Univeriztet Džon Nezbit spremio NAJBOLJU REKLAMU do sada!

NAJBOLJI Univeriztet Džon Nezbit spremio NAJBOLJU REKLAMU do sada!

U konkurenciji 37 evropskih univerziteta, Univerzitet „ Džon Nezbit “ nagrađen je jednom od najvećih …

Beogradski Beer fest od 16. do 20. avgusta

Beogradski Beer fest od 16. do 20. avgusta

Od 16. do 20. avgusta na beogradskom Ušću održaće se 15. jubilarni Bir fest (Beer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *