Naslovna / Lifestyle / Gastro / SKORO PA JEDNOGLASNO: Lastavica je najbolja ketering kompanija u Beogradu!
SKORO PA JEDNOGLASNO: Lastavica je najbolja ketering kompanija u Beogradu!

SKORO PA JEDNOGLASNO: Lastavica je najbolja ketering kompanija u Beogradu!

Organizujete doček Nove godine, kompanijsku proslavu, koktel, rođendan, godišnjicu, krštenje, ili prosto želite da organizujete slavlje sa fenomenalnim posluženjem? Izborom ketering kompanije “Lastavica” rešićete sve vaše nedoumice!

Anketa kojom su bili obuhvaćeni zaposleni u 64. kompanije u Beogradu, pokazala je da bi većina anketiranih, pri izboru keteringa, svoje poverenje poklonila upravo kompaniji Lastavica iz Beograda.

Među kriterijima za izbor najboljeg bili su kvalitet i raznovrsnost hrane, svežina namirnica, estetski momenat kod serviranja keteringa, poštovanje rokova isporuke, cena keteringa, kao i širok asortiman slatkih i slatkih jela za apsolutno svaku priliku.

Od ukupno 17 ponuđenih kompanija koje se bave ovom delatnošću, anketirani su skoro pa jednoglasno izabrali “Lastavicu” za najbolju ketering kompaniju.

Ko je “Lastavica”?

Priča o „Lastavici” je netipična, hrabra i, pre svega, ženska.

Ketering je bio jedan od programa za ekonomsko osnaživanje žena izbeglica humanitarne  organizacije „Lastavica”, koja je nastala 1996. godine, kao partnerski projekat britanske humanitarne organizacije OXFAM  i „Autonomnog ženskog centra” iz Beograda. Niko nije mogao da pretpostavi da će se priprema, aranžiranje i dostava slanog i slatkog koktel-posluženja za dečije rođendane, seminare, stručne skupove, krštenja, svadbe, parastose pokazati kao jedan od najuspešnijih programa koje je NVO „Lastavica” razvila.

Krenule smo skromno od kursa kuvanja jer bez obzira na interesovanje i dobre domaćinske navike i izuzetnu spretnost učesnica kursa, znalo se da pripremati hranu za porodicu nije isto što i pripremati koktel za veći broj ljudi. Nakon uspešno završenog kursa nastao je i prvi „Lastavica” kuvar koji je imao više od 100 recepata. Korak po korak, usavršavale smo meni, aranžiranje hrane, poboljšavale uslove rada, kažu iz kompanije Lastavica čiju kompletnu ponudu možete pogledati na web portalu: https://www.lastavica-catering.co.rs/sr

O Gradski Magazin

Proveri takođe

The Stranglers prvi put na Beer Festu!

The Stranglers prvi put na Beer Festu!

Kultni britanski bend će prvi put nastupiti na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu. Ovogodišnji 16. Belgrade …

Samsung bi 9. avgusta mogao da predstavi Galaxy Note 9

Samsung bi 9. avgusta mogao da predstavi Galaxy Note 9

Još nekoliko meseci deli nas od dolaska brojnih perjanica, a Bloomberg navodi da bi jedna …

Leave a Reply

Your email address will not be published.