Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Srbija je najviše voli i slavi njen dan!

Srbija je najviše voli i slavi njen dan!


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Od svih načina informisanja koji postoje, što starih, što novih, istraživanja pokazuju da Srbi i dalje najviše vole – televiziju. Svetski dan ove kraljice medija obeležen je 21. novembra, i to još od 1997. godine. Njen rođendan ćemo, naravno, proslaviti uz najbolji Box program!

Uzbudljiv program čeka nas već u utorak, kada će se na kanalu Fast&FunBox u 21:30 emitovati „Avijatičari” – uzbudljiva TV serija brzog tempa koju vode i uređuju čuveni piloti. Ova jedinstvena serija se pridružuje našim dopisnicima koji su stručnjaci za vazduhoplovstvo u njihovim prilozima o širokoj lepezi tema koje za cilj imaju da informišu i zabave, kako pilote, tako i zaljubljenike u letenje. Bavi se raznim temama, od izgleda novih aviona do najnovijih GPS tehnologija, mera zaštite i bezbednosti, profila avio-kompanija i skrivenih turističkih destinacija sa pistama po celom svetu. Jednom rečju, serija „Avijatičari” nudi sve! Govori i o nekonvencionalnom letenju – uzbudljivom i nestvarnom letu zaljubljenika u vazduhoplovstvo avionom koji može da stane u prtljažnik automobila i navodno najjeftinijem načinu da se poseduje sopstveni avion. Opasnost je više nego stvarna jer su naše ekipe tokom snimanja zabeležile i jedan pad aviona!

Na dan „rođendana” televizije, u četvrtak,. novembra, pogledaćemo „Plavi svet – Flower Garden Banks + Sea Hunt Forever Festival” od 19:00 na kanalu FunBox UHD. U Morskom nacionalnom parku Flower Garden Banks, Džonatan istražuje najgušće koralne grebene tokom procesa razmnožavanja pod okriljem tame. Potom odlazi do Silver Springsa na Sea Hunt Forever Festival, posvećen čuvenoj TV emisiji Sea Hunt i nekadašnjoj ronilačkoj opremi koja se koristila u njoj.

Sutradan, u subotu, vraćamo se klasicima uz film „Lara Kroft, pljačkaš grobova: Kolevka života” na kanalu FilmBox Premium od 21:00. Na obali vulkanskog ostrva Santorini, neustrašivi arheolog Lara Kroft otkriva zlatnu pulsirajuću kuglu, koja će onoga ko je drži odvesti do mitske Pandorine kutije. Pošto legendarni artefakt u sebi nosi neverovatnu moć, Lara mora biti sigurna da neće pasti u pogrešne ruke, a to se posebno odnosi na beskrupuloznog nobelovca, danas trgovca biološkim oružjem, Džonatana Rajsa. Uz pomoć bivšeg agenta Terija Šeridana, Lara po čitavom svetu juri za ovim dragocenim predmetom. Ali, hoće li stići na vreme i spasiti čovečanstvo?

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd svakodnevno možete videti ribe, životinjice i biljke iz svih krajeva sveta!

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd svakodnevno možete videti ribe, životinjice i biljke iz svih krajeva sveta!

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd ponovo je otvorio svoja vrata! Posle dvomesečne pauze, ljubitelji akvaristike …

Prelazak na online, izvoz i pre svega kvalitet. Kako je najveći izvoznika kraft piva u Srbiji prilagodio svoje poslovanje uslovima pandemije

Pandemija korone pogodila je zdravlje planete, ali i poslovnu zajednicu širom sveta. Neke biznise je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.