Naslovna / Zvezde i Poznati / Pop Kultura / Srpkinje sa razrušenih Kariba osvajaju SVET! (VIDEO)
Srpkinje sa razrušenih Kariba osvajaju SVET! (VIDEO)

Srpkinje sa razrušenih Kariba osvajaju SVET! (VIDEO)

Zoran Milinković Srbin iz Pariza koji godinama unazad brendira sve najlepše iz Srbije i to pod motom “Serbian BRE”, oformio je muzičku grupu pod nazivom “Hurricane”.


Srpkinje sa razrušenih Kariba osvajaju SVET!

Muzička grupa sastavljena od tri vrhunska vokala, od kojih jedan pripada prošlogodišnjoj srpskoj predstavnici na izboru za Pesmu Evrovizije – Sanji Vučić. U grupi su i Ksenija Knežević ,ćerka poznatog  pevača Nenada Kneževića Kneza i Ivana Nikolić, poznate u svetu muzike i modernog plesa.

Neobičnim nazivom pesme “Irma & Maria” kako su se zvala dva razorna uragana posle kojih su Karibi pretvoreni u ogromnu ruševinu, ova grupa skrenuće pažnju na sebe, srpsku muziku i lepotu, ali i razrušeni St. Marten i druge delove Kariba kojima je neophodna obnova.

Grupa “Hurricane” definitivno će otvoriti vrata u svet srpskoj muzici, a pored prve pesme i spota za istu, koja zvuči i izgleda svetski, u pripremi je još nekoliko pesama, koje će takođe uskoro biti ekranizovane.

Ambiciozne članice grupe sigurne su u punu podršku srpske, ali i regionalne javnosti, a ako je suditi po prvim reakcijama muzičkih znalaca, na pravom su putu sa ostvarenje sjajnih svetskih karijera.

Pogledajte spot prvenac:

PRessSerbia

safe drivers  gradski vozaci

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Kompanija Frikom obradovala mališane iz domova sladoledima

Devojčice i dečake iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, kao i …

HAOS NA MUSIC WEEK FESTIVALU GIBONNI PODIGAO KOP NA NOGE

Gibonni podigao Kopaonik na noge

HAOS NA MUSIC WEEK FESTIVALU GIBONNI PODIGAO KOP NA NOGE Drugo veče trećeg po redu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.