Naslovna / Razonoda / Šta nam donosi Miholjsko leto?
Šta nam donosi Miholjsko leto?

Šta nam donosi Miholjsko leto?

Iako 27 stepeni Celzijusovih krajem oktobra nije tipična temperatura za naše krajeve i ne prija baš svakome, ovaj produžetak leta i nije tako loš. Bistra, sunčana jutra i dani makar prijaju našim očima. Uz to, postoji još neštošto će nam prijati –bogat program!

U petak, 25. oktobra, na kanalu FightBox HD će u 19h će biti emitovan prenos turnira „Colosseum”, pravo iz Rumunije.Čekaju vas neverovatna predstava svetla i zvuka, kik-boks i MMA gala veče sa borcima iz Rumunije i inostranstva, borbe u kojima će se heroji borilačkih sportova iz Rumunije suprotstaviti nekim od najjačih protivnika.

Već sutradan, u subotu, na kanalu Gametoon HD će u20:45h biti prikazan „Esport – League of Legends”.EBL je prva profesionalna liga u Esportu u jugoistočnoj Evropi, u kojoj se osam timova iz 10 zemalja našeg regiona takmiči za titulu šampiona Lige legendi. Sa ukupnim nagradnim fondom od 40.000 evra za dve sezone, ovaj turnir je privukao pažnju profesionalnih timova i gledalaca širom regiona.

Kanal 360Tune Box donosi različite sadržaje, a među njima je i „FOXALL” koji se može pratiti svakog dana od 22:00-01:00. Novi zajednički projekat dva DJ-a i producenta. Marsin Čumovič i Pavel Sova, koji su poznati na poljskoj muzičkoj sceni po svojim solo projektima – Kokolino i Sovinski. Pod novim imenom stvaraju nežne i orijentalne etno zvuke. Ove godine su potpisali za vodeću etiketu iz Los Anđelesa Pipe&Pochet i u najskorijoj budućnosti će objaviti tri nova izdanja, uključujući remikse za strane umetnike. Po njihovim rečima, „Foksol nije samo producentski duet, već i naziv jednog plemena. Plemena nastalog na nečemu što je mnogo važnije od geografske odrednice. Plemena nastalog na otvorenoj, međukulturnoj ljubavi prema muzici, slavljenju lepote naroda oko nas i širom sveta, intimnog odnosa sa Majkom Zemljom. Spori i duboki zvuci koji potiču sa najudaljenijih mesta na svetu dovode slušaoce u jedinstveno stanje svesti”.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Muke" prve ljubavi: Dečak progovorio o svojoj simpatiji i osvojio mnoga srca! (VIDEO)

Muke” prve ljubavi: Dečak progovorio o svojoj simpatiji i osvojio mnoga srca! (VIDEO)

Ljubav i raznorazne smicalice koje idu uz nju, isto padaju, pa i bole, imali vi …

Danas napravi korak ka zdravijem sutra!

Naučite kako da živite lepo: Ako savladate ovo, sreća će sama doći!

Italijani su pravi majstori umetnosti lepote življenja, uživanja u svakoj sekundi   Donosimo vam italijanske …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.